16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTunurile numai pe arbitrul de centru

Tunurile numai pe arbitrul de centru

Doi dintre titularii Ştiinţei în întâlnirea cu Rapid, Găman şi Bărboianu, au declarat că arbitrul central Teo Crăciunescu ar fi singurul vinovat de semieşecul Universităţii. „Am fost văduviţi de victorie. Domnul Crăciunescu a acordat cartonaş roşu după ce i-am spus eu cine m-a lovit. Mă întreba disperat cine m-a lovit. Cred că, dacă nu vedea sângele, cu siguranţă nu l-ar fi eliminat pe Herea. După aceea a acordat un penalti inexistent. Este a doua oară în acest an când dă un penalti pe care numai dumnealui îl vede, după meciul de la Bistriţa. Ne pare rău de suporteri, că nu le-am putut oferi o victorie. Vinovat este domnul Crăciunescu“, a spus Găman. Iar Bărboianu l-a completat: „Nu înţelegem. Numai nouă ni se întâmplă să avem parte de asemenea arbitraje. Nu am nimic cu domnul Crăciunescu, dar în această seară ni s-au luat două puncte. A fost un penalti inexistent şi nu este prima oară. Sperăm ca federaţia, de acum înainte, să ne trimită arbitri care să conducă în mod corect partidele“.

Constantin Bîtlan: Îl bănuiesc pe Crăciunescu Jr. de incompetenţă
 
Fostul arbitru Bîtlan a comentat arbitrajul brigăzii meciului de vineri seară, concluzionând că Teo Crăciunescu a greşit în defavoarea Craiovei la acel penalti acordat Rapidului.
„Înainte de orice comentariu, vreau să reamintesc o fază dintr-un meci arbitrat de dl Teo Crăciunescu, CFR Cluj – Astra 2-2: un jucător al Astrei a plonjat, cu capul, direct în picioarele lui Bud fără să atingă mingea, dărâmându-l pur şi simplu la pământ pe Bud. Penalti clar ca lumina zilei, 100 la sută, pentru CFR Cluj, dar Crăciunescu nu l-a acordat. La derbiul de la Craiova, Dănănae joacă mingea, cum se spune, adică intervenţia lui nu a fost asupra jucătorului rapidist (Cassio), jucător care era în cădere necauzată de jucătorul Craiovei. Şi dl Crăciunescu Jr. acordă lovitură de la 11 metri?! Nu a fost fault, iar jocul trebuia lăsat să continue“, a afirmat Bîtlan.
Comentând eliminarea rapidistului Herea, fostul arbitru craiovean a punctat: „Este o fază în care decizia s-a luat de Crăciunescu Jr. cu întârziere şi, aş zice, cu oarecare exagerare. Crăciunescu a lăsat jocul să continue, deşi Găman primise un cot în gură şi sângera! Nici asistentul de pe acea parte nu a semnalizat nimic, o altă eroare ciudată, mai ales că asistentul era foarte aproape de fază… Într-un târziu, cum spuneam, Crăciunescu i-a arătat direct roşu lui Herea.Vorbind la modul general: este pentru a nu ştiu câta oară când Crăciunescu greşeşte, nu numai în partidele Craiovei, ci şi în alte întâlniri. Apropo de meciurile Craiovei cu Crăciunescu: amintiţi-vă de partida de la Bistriţa, unde a acordat iarăşi un penalti împotriva Universităţii! Nu-l bănuiesc pe Crăciunescu Jr. de nimic necurat, ci de incompetenţă. Este un arbitru slab. Este o opinie, nimic mai mult“.
În schimb, Dumitru Dragomir a susţinut că arbitrul Teo Crăciunescu a fost corect. „Penaltiul şi eliminarea lui Herea au fost regulamentare“, a declarat preşedintele LPF la gsptv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII