11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarica, gol pentru Stuttgart

Marica, gol pentru Stuttgart

Ciprian Marica a marcat un gol în meciul câştigat de VfB Stuttgart în faţa Borussiei Monchengladbach, scor 7-0, din etapa a IV-a a Bundesligii. Românul a fost rezervă, a intrat pe gazon în minutul 75 şi a marcat ultimul gol al gazdelor şase minute mai târziu, după ce a primit o pasă de la Didavi. Aceasta a fost prima reuşită a lui Marica din actualul sezon al Bundesligii. Celelalte golurile ale gazdelor au fost marcate de Pogrebnyak (‘2, ‘54, ‘60), Niedermeier (‘21), Kuzmanovic (‘64) şi Delpierre (‘73).
Alexandru Ioniţă a prins două minute pe teren la FC Köln, în remiza surprinzătoare obţinută pe terenul lui Bayern München, scor 0-0.
Altă surpriză s-a consemnat la Bremen, unde Werder, echipă cu pretenţii în Bundesliga, s-a împiedicat de mai modesta Mainz, pierzând cu 2-0. Au marcat Risse (‘54) şi Schurrle (‘62).
Campioana din urmă cu doi ani, Wolfsburg, a învins cu 2-0 pe Hannover, prin golurile marcate de cele două vedete, Diego (‘55) şi Dzeko (‘67).
Alte rezultate consemnate în Bundesliga: Kaiserslautern – Hoffenheim 2-2 (0-1), Eintracht Frankfurt – SC Freiburg 0-1 (0-0). Partidele St. Pauli – Hamburger SV, Bayer 04 Leverkusen – Nürnberg şi Schalke 04 – Borussia Dortmund s-au jucat ieri, după închiderea ediţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS