6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, şi mai datori

Găzarii, şi mai datori

Unirea Alba Iulia    1
GM CFR Craiova    0
Stadion
„Cetate“, spectatori: 1.000.
A marcat: Sg. Buş ‘88.
Alba Iulia: Rotaru – Negură (‘82, S. Buş), Poverlovici, Păcurar, C. Cristea – Fl. Sabou (‘46, Bălaş), Dîlbea, Selagea, N. Stanciu – S. Costea, I. Szabo (‘46, S. Mureşan). Antrenor: Marius Baciu.
GM CFR: M. Neagoe – Firoiu, R. Barbu, Cruşoveanu, D. Rădoi – Mitroi, Irimescu, M. Oprea (‘46, Pătrană), C. Niţă (‘85, Neacşa) – Vigariu (‘56, Trifu), Boroiban. Antrenor: Ionel Gane.
Au arbitrat: E. Roşu – I. Onicaş, M. Nicoară.

În loc să obţină un punct din deplasarea de la Alba Iulia şi să redreseze „adevărul“, Gaz Metan CFR Craiova a pierdut meciul când mai erau două minute de joc, ajungând pe penultimul loc în clasament.

De nerecunoscut echipa de la „Depou“ în acest sezon competiţional, în comparaţie cu precedentul, Gaz Metan CFR Craiova ajungând pe un deranjant loc 15, cu o singură victorie în patru meciuri. Ultimul eşec a fost bifat la Alba Iulia, într-un meci în care elevii lui „Jerry“ Gane au jucat bine, dar au sfârşit prost, fiind lăsaţi fără nici un punct de Sergiu Buş, Unirea câştigând cu destulă şansă. Juniorul împrumutat de CFR Cluj a primit o centrare din flancul drept şi a trimis violent în plasa porţii craiovene (‘88), nelăsându-i nici o şansă lui Mihai Neagoe, care a debutat cu această ocazie în poarta formaţiei Gaz Metan CFR. Craiovenii regretă şi mai mult ratarea unui punct obţinut pe terenul Unirii, o aspirantă la promovare, Alin Vigariu fiind foarte aproape de a deschide scorul în două rânduri, finalizarea nefiind cea fericită.

„Avem forţa să revenim“

La finalul partidei de la Alba Iulia, antrenorul formaţiei Gaz Metan CFR Craiova, „Jerry“ Gane, a afirmat că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil, considerând totodată că elevii săi au jucat mai bine împotriva Unirii decât în jocurile precedente. „Trecem printr-un moment mai puţin fericit, pentru că în fotbal trebuie să ai parte şi de noroc, iar pe noi Zeiţa Fortuna ne ocoleşte în ultima vreme. Am avut prin Vigariu două şanse imense, de singur cu portarul, iar ei au marcat în momentele de final ale partidei dintr-o fază care nu anunţa nimic. Dar ăsta e fotbalul, nu avem ce face! Trebuie să luptăm, pentru că avem forţa să revenim. Echipa a jucat mult mai bine decât în jocurile precedente, iar eu zic că la Alba Iulia cel mai echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate“, a spus „Jerry“ Gane.
Pentru Gaz Metan CFR Craiova urmează alte două jocuri extrem de grele. Primul este programat joi, în 16-imile Cupei României, contra Stelei, de la ora 20.30 (ProTV), apoi împotriva arădenilor de la UTA, în campionat, jocul urmând să se desfăşoare cel mai probabil duminică, de la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII