11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii îşi caută identitatea

Pandurii îşi caută identitatea

Derbiul Olteniei risca să se joace cu porţile închise după ce clubul Pandurii a fost reclamat la LPF de firma care a montat sistemul de acces pe „Municipal“ pentru neplata integrală a lucrărilor. Firma a demontat patru sisteme şi le-a transferat la Târgu Mureş înainte de începerea campionatului, însă acum trebuie să refacă sistemul funcţional după ce părţile în litigiu au ajuns la un acord pentru reeşalonarea plăţii. Şeful firmei respective a solicitat ca acordul să fie semnat de Marin Condescu, şi nu de primarul municipiului, Florin Cârciumaru, chiar dacă stadionul aparţine Consiliului Local Târgu Jiu. „Vor veni spectatori. Este un protocol între club şi firmă şi nu va fi nici o problemă din acest punct de vedere“, a dat asigurări preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.
Conştient că Pandurii Târgu Jiu va evolua în faţa unui public majoritar ostil, tehnicianul Ionuţ Badea invită iubitorii fotbalului din Gorj la o redobândire a identităţii, după ce ani la rând Craiova a fost echipa-fanion în Oltenia. „Este un meci foarte important din toate punctele de vedere. Invit toată suflarea fotbalistică din Gorj să reflecteze asupra redobândirii identităţii pandurilor fără a mai avea eventuale gânduri de vasalitate faţă de Craiova din punct de vedere profesional. De-a lungul timpului, Pandurii a trăit sub oblăduirea Craiovei şi pe bună dreptate, de aceea invit la o redobândire a identităţii, la o încurajare din toate punctele de vedere a echipei noastre, astfel încât la finalul jocului să ne bucurăm“, a spus Badea.

Interes pentru derbiul Olteniei

Derbiul Olteniei dintre Pandurii şi Universitatea Craiova suscită un interes enorm la Târgu Jiu, cererea de bilete depăşind cu mult capacitatea stadionului „Municipal“. Oficialii clubului cred că toate biletele se vor epuiza în două zile, iar jocul se va disputa cu casa închisă. „Sută la sută o să se joace cu casa închisă. În maximum două zile se vor epuiza toate cele 9.000 de bilete pe care le vom pune în vânzare, cererea fiind de peste 15.000 de bilete în acest moment. Va fi o sărbătoare pentru Târgu Jiu şi sperăm să obţinem victoria. Îi aşteptăm cu drag acasă pe Victor Piţurcă, idolul tribunelor pe «Municipal», Alex Piţurcă şi Eugen Neagoe, care au făcut treabă bună la Târgu Jiu“, a declarat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi. Conducerea clubului Pandurii a stabilit ca preţurile biletelor să fie mult mai mari decât la un joc obişnuit. La peluze, un tichet va costa 15 lei, la tribunele I+II – 25 de lei, la tribuna 0 – 35 de lei, iar la VIP – 60 de lei. Biletele se pun în vânzare sâmbătă, la ora 9.00, la casa de bilete a stadionului „Municipal“. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS