3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJo Jo Dan, în ring pe 15 octombrie

Jo Jo Dan, în ring pe 15 octombrie

Boxerul Ionuţ Ion va urca din nou în ring pe 15 octombrie, la „Bell Centre“ din Montreal, în cadrul galei care are cap de afiş meciul dintre Lucian Bute, campion mondial IBF la supermijlocie, şi americanul Jesse Brinkley, informează Agerpres. „Jo Jo Dan“ (26 victorii, 14 KO, 1 înfrângere) va boxa cu argentinianul Andres Pablo Villafane (16 victorii, 5 KO, 5 înfrângeri, 3 egaluri), într-o luptă programată la categoria „welter“ pe durata a zece reprize.
Acesta este primul meci pentru pugilistul român după înfrângerea controversată în faţa turcului Selcuk Aydin, suferită la Istanbul, în luna iunie, la categoria welter. A fost prima înfrângere a românului în 27 de meciuri disputate în ringul profesionist.
În cadrul aceleiaşi gale de la Montreal, Adrian „Rechinul“ Diaconu (26 de victorii, 2 înfrângeri) va lupta la categoria semigrea cu americanul Omar Sheika (30 de victorii, 9 înfrângeri), pe durata a 10 reprize.
Lucian Bute, 26 de victorii (21 prin KO), îşi va apăra pe 15 octombrie pentru a şasea oară centura mondială în faţa americanului Jesse Brinkley, desemnat challenger oficial de IBF, cu un palmares de 35 de victorii (22 KO) şi 5 înfrângeri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS