12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTineretul, în voiaj la Sankt Petersburg

Tineretul, în voiaj la Sankt Petersburg

Naţionala de tineret a României, condusă de Emil Săndoi, este deja calificată la play-off-ul pentru accederea la CE 2011. Astăzi, „tricolorii“ mici vor juca ultimul meci din grupă în deplasare, împotriva Rusiei, la Sankt Petersburg. Singurul obiectiv al băieţilor lui Săndoi este să-şi asigure un adversar cât mai facil în play-off, printr-o eventuală victorie în faţa ruşilor, pe care în urmă cu câteva zile i-au mai învins la Botoşani cu 3-0. Dar nici în cazul unui succes, echipa lui Săndoi nu este sigură de statutul de cap de serie la tragerea la sorţi, programată vineri la Herning, în Danemarca.
Pe baza coeficientului adunat în ultimele două campanii, doar şapte din cele zece câştigătoare de grupă vor primi acest statut. Celelalte trei se vor alătura celor mai bune patru ocupante ale locurilor secunde în urna a doua. Înaintea ultimei etape, România se află între primele opt la capitolul puncte adunate în precedentele şi actualele preliminarii din totalul celor 21 de reprezentative deja calificate în play-off sau care încă au şanse de a ajunge acolo. La partida de astăzi, de la Sankt Petersburg, Emil Săndoi nu va putea conta pe doi dintre titularii de vineri. Ionuţ Neagu şi Bărboianu au primit la Botoşani al doilea galben din această campanie de calificare şi vor fi suspendaţi pentru ultimul joc din grupă.
Tot astăzi se mai joacă meciul Letonia – Moldova. Clasamentul grupei: 1. România 24 puncte; 2. Rusia 21 puncte; 3. Moldova 13 puncte; 4. Letonia 12 puncte; 5. Insulele Feroe 11 puncte; 6. Andorra 1 punct.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS