6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAgassi, în Hall of Fame

Agassi, în Hall of Fame

Fostul mare tenisman american Andre Agassi se află în fruntea listei de nominalizaţi pentru galeria internaţională a vedetelor din „sportul alb“, Hall of Fame, graţie unei cariere strălucitoare, cu opt titluri de Mare Şlem şi o medalie olimpică de aur, transmite Reuters, citat de Agerpres. Agassi, care a şocat lumea sportului la sfârşitul anului trecut, când a admis că s-a drogat şi a minţit pentru a scăpa de sancţiuni, a fost singurul nume dintre jucătorii retraşi recent nominalizaţi pentru International Tennis Hall of Fame.
În cariera sa, Andre Agassi a reuşit 870 de victorii şi a suferit 274 de înfrângeri, câştigând 60 de titluri, printre care şi opt la Australian Open, două la US Open, câte unul la Roland Garros şi Wimbledon. Acesta este căsătorit cu fosta jucătoare germană Steffi Graf, aflată în Hall of Fame din 2004 şi cu care are doi copii, a cucerit şi medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996. Andre Agassi are 40 de ani şi s-a retras în 2006.
Altfel, australianca Thelma Coyne Long şi Christine Truman Janes, din Marea Britanie, au fost nominalizate la categoria master.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS