7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWobay, reîncărcat

Wobay, reîncărcat

Leonezul a fost cel mai bun om al Ştiinţei la meciul cu Sportul, atitudinea sa în joc schimbându-se radical de la venirea lui Piţurcă.

Subiectul Wobay a fost aprig dezbătut în această vară. Jucătorul din Sierra Leone a ajuns cu întârziere la pregătiri şi a pierdut startul sezonului. Oficialii olteni l-au ameninţat că va fi amendat, iar Wobay a refuzat să joace fără bani, deşi clubul a susţinut oficial că africanul nu este pus la punct cu pregătirea, motiv pentru care nu a fost folosit în primele etape. Persoane din cadrul clubului, inclusiv antrenorul demis Aurică Ţicleanu, au confirmat că Julius Wobay nu voia să joace pentru că nu-şi primise salariul. La venirea lui Victor Piţurcă drept manager general, jucătorii au primit şi primii bani din această vară. A confirmat-o într-un fel chiar căpitanul juveţilor, Andrei Prepeliţă, care a declarat sâmbătă: „S-a schimbat starea de spirit. Erau nişte probleme care s-au rezolvat şi acum mergem tot înainte cu mai multă încredere“.
Wobay a fost convins să revină pe gazon de antrenorul Aurică Ţicleanu, înaintea meciului cu Astra. „Dacă vrei să pleci la altă echipă, nu o poţi face de pe banca de rezerve. Trebuie să intri şi să joci, să arăţi ce poţi. Joci şi pentru tine, nu doar pentru Universitatea“, i-a spus „Chiose“ lui Wobay. Ţicleanu nu s-a mai salvat, dar Wobay a înţeles că are tot interesul să îmbrace tricoul Ştiinţei.

Votat cel mai bun

Sâmbătă, cu Sportul, Wobay a fost cel mai bun jucător al Universităţii. Din păcate, leonezului i-a lipsit concentrarea la finalizare, având câteva ocazii bune de a marca. În rest, i-a ieşit aproape tot ce şi-a propus şi a reuşit să ducă meciul din punct de vedere fizic mai bine de 70 de minute. Şi părea că mai avea resurse. A fost aplaudat frenetic de suporteri, care ulterior l-au votat masiv pe site-ul clubului. Wobay avea ieri 52 la sută din voturi, strângând de unul singur mai mult de jumătate dintre sufragii. Pe locul doi s-a situat Ovidiu Stoianof (12%), autorul golului salvator al Ştiinţei la meciul cu Sportul, iar pe trei – Dragoş Firţulescu (8%). Ultimul l-a convins prin prestaţia sa pe Emil Săndoi să-l convoace la naţionala de tineret, în locul altui craiovean, Cosmin Gângioveanu, care s-a accidentat la gleznă înaintea meciului cu bucureştenii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII