Acasă Sport Boroiban, dublă pentru găzari

Boroiban, dublă pentru găzari

Gaz Metan CFR    2
CSM Vâlcea    0
A marcat:
Boroiban ‘35, ‘79.
Gaz Metan CFR: Ciucă – Firoiu, R. Barbu, Cruşoveanu, Rădoi – Vigariu (‘31, Neacşa), P. Irimescu, Rioşanu, Niţă (‘53, Surugiu) – Yuki (‘68, Oprea), Boroiban. Antrenor: Jerry Gane.
CSM Vâlcea: Brănescu – Pârvu, Chiripuş, Stoian, Văidean – O. Vasile (‘93, Vlad), Sbârnea, E. Popa (‘77, M. Popa), Băltăţeanu – Anghel (‘65, Săraru), Alexe. Antrenor: Dumitru Teleşpan.
Cartonaş roşu: E. Stoian (‘59)
Au arbitrat: C. Popa – G. Store şi D. Vlad.

Gaz Metan CFR Craiova şi-a respectat blazonul şi a început cu o victorie actualul campionat, la sfârşitul căruia speră să promoveze în prima ligă. Drumul este însă lung şi, cu siguranţă, vor urma meciuri mult mai grele pentru găzari decât cel cu CSM Vâlcea. O echipă arţăgoasă, cu mulţi tineri, care nu a rezistat însă în faţa trupei lui Jerry Gane.
Craiovenii s-au impus cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de Boroiban, adus în această vară chiar de la Vâlcea. În minutul 35, Cătălin Niţă a şutat de la marginea careului, portarul Brănescu a respins în faţă, iar „Boro“ a fost atent şi a speculat greşeala, împingând mingea în plasă de la câţiva metri. Spre finalul meciului, atacantul Gazului l-a executat a doua oară pe Brănescu, cu un lob superb de la peste 20 de metri. Scorul putea fi mult mai mare, ceferiştii având alte câteva ocazii bune de a marca, printre care şi două şuturi în bară, expediate de Neacşa şi Radu Barbu. „Ca orice debut, şi acesta a fost greu, dar mă bucur că am luat toate punctele. Sunt mulţumit de Boroiban, pentru că am avut încredere în el, iar acum se văd rezultatele“, a spus Jerry Gane după meci. Gaz Metan CFR Craiova va mai transfera un jucător, fiind posibil ca în aceste zile să fie anunţat numele acestuia. Este vorba de un atacant care să dea forţă ofensivei echipei de la Depou.

Exit mobile version