24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPe Timişoara o aşteaptă infernul la Manchester

Pe Timişoara o aşteaptă infernul la Manchester

Bănăţenii se duc mâine pe stadionul pe care luni seară Liverpool a încasat trei goluri ca să încerce să o elimine pe Manchester City după 0-1 în turul play-off-ului Ligii Europa.

Manchester City parcă a vrut să-i arate Timişoarei la meciul cu Liverpool ce o aşteaptă în Anglia, mâine-seară. Cu trei zile înaintea returului cu bănăţenii din Europa League, „cetăţenii“ lui Roberto Mancini i-au învins cu un categoric 3-0 pe „cormorani“, în ultimul meci din etapa a doua din Premier League. În afară de Gerrard, ceilalţi jucători ai lui Liverpool au avut o prestaţie mediocră în faţa lui City, care se omogenizează pe zi ce trece după numeroasele transferuri efectuate în ultimul timp. Barry le-a tăiat repede aripile şi elanul „cormoranilor“, deschizând scorul încă din minutul 13. În repriza secundă, City a făcut 2-0, în minutul 53, când Tevez a profitat de o bâlbâială a defensivei oaspeţilor şi a trimis mingea în poarta lui Pepe Reina. Un sfert de oră mai târziu, Skrtel a intervenit neglijent asupra lui Johnson, l-a faultat în careu, iar Tevez a realizat „dubla“, învingându-l încă o dată pe Reina, de la 11 metri. De la Manchester City a lipsit Mario Balotelli, care a stat în tribună după ce a suferit la meciul tur cu Timişoara o uşoară accidentare la genunchi. La meciul de mâine-seară, programat de la 21.45 (Digi Sport), gazdele se aşteaptă la o afluenţă mare a publicului, entuziasmat de ultimele evoluţii ale vedetelor de la City.

Mancini: Cu românii va fi un meci tare

Tehnicianul italian Roberto Mancini a declarat că se aşteaptă la un meci tare cu FC Timişoara, chiar dacă formaţia a câştigat prima manşă cu 1-0. „Victoria la scor cu Liverpool este foarte bună pentru moralul nostru şi pentru încrederea în forţele proprii. Avem nevoie de timp să ne îmbunătăţim jocul, să arătăm că o adevărată echipă. Urmează Timişoara, va fi un meci dificil, tare, voi face schimbări în echipă. Balotelli resimte dureri la genunchi, vom vedea într-o zi-două care este situaţia lui“, a spus Mancini pentru site-ul oficial al clubului englez.

Bănăţenii vor juca
ofensiv

FC Timişoara nu se dă bătută şi jucătorii ei consideră că se poate califica în dauna mult mai valoroasei adversare, pregătind o partitură ofensivă pentru a-i surprinde pe englezi. „Diferenţa e mare, dar nu s-a văzut în tur prea mult, cel puţin în prima repriză. Noi ne-am autodepăşit şi era cât pe ce să scoatem un rezultat mare. Suntem conştienţi că ne aşteaptă un retur foarte greu, dar, atâta timp cât avem speranţe, mergem acolo să ne luptăm pentru ele. De ce să nu credem?“, a explicat fundaşul Luchin. „Va fi infinit mai greu la ei, dar vom merge să facem tot ce putem şi acolo“, a spus şi mijlocaşul Alex Bourceanu. În schimb, Contra e convins că Poli nu va pierde calificarea dacă va reuşi să marcheze pe „City of Manchester Stadium“: „Dacă înscriem primii, probabil vom avea şanse să ne calificăm. Eu sper, sunt un tip optimist şi încrezător în forţele noastre“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS