Acasă Sport Remiză fatală pentru Ţicleanu

Remiză fatală pentru Ţicleanu

Mititelu l-a demis pe Ţicleanu prin SMS, imediat după partida Astra – „U“ Craiova (scor 2-2), Sandu Tăbârcă fiind anunţat interimar pentru meciul cu Sportul, iar până sâmbătă se va anunţa noul antrenor al Ştiinţei.

Egalul de la Ploieşti a învolburat şi mai mult apele la Universitatea, echipă care în cinci etape nu a cunoscut victoria. Adrian Mititelu şi-a pierdut răbdarea şi nu a mai stat la discuţii cu „Chiose“, ci l-a anunţat într-un mod original că îl dă afară, pe când echipa se afla în autocar, în drum spre Craiova. Patronul Ştiinţei i-a trimis un SMS în care scria: „Îmi pare rău de munca ta, dar se pare că nu eşti compatibil cu echipa“. Ieri a venit şi confirmarea oficială a demisiei lui Ţicleanu. „Din păcate, această ştire nu aş fi dorit să apară vreodată, însă postura ingrată în care mă aflu mă face să iau decizii nu prea plăcute. Mandatul de antrenor al lui Aurică Ţicleanu s-a încheiat aseară (sâmbătă seară – n.r.), după meciul cu Astra. Mi-am pus mari speranţe în reuşita lui Aurică Ţicleanu ca antrenor. Din nefericire, lucrurile nu au evoluat aşa cum m-am aşteptat. În fotbal, indiferent cât de mult ai munci, şi Aurică a făcut-o mult de tot, este insuficient dacă nu ai şi rezultate. Îi doresc lui Aurică Ţicleanu tot binele din lume. Este un om deosebit şi toată viaţa îl voi avea la inimă. Pentru meciul cu Sportul Studenţesc, echipa va fi condusă de pe banca tehnică de Sandu Tăbârcă“, a scris Mititelu pe blogul personal.

Mititelu: Piţurcă, şanse mici să vină la Craiova

În direct la GSP TV, Adrian Mititelu a anunţat planul pentru zilele următoare. „Într-o zi, maximum două ne vom hotărî spre cine ne orientăm, apoi, până vineri-sâmbătă, vrem să ajungem la un consens cu cineva“, a spus Mititelu, care a exclus varianta ca Tăbârcă să rămână antrenor pe o perioadă mai lungă. Patronul Universităţii vrea să pună un antrenor până la sfârşitul săptămânii. După meciul cu Sportul, campionatul se întrerupe pentru două săptămâni, noul tehnician urmând să facă retuşurile la echipă în această perioadă. Primul nume pe lista lui Mititelu este Victor Piţurcă, aceştia întâlnindu-se şi săptămâna trecută pentru a discuta subiectul Universitatea. E greu de grezut însă că Mititelu va îndeplini condiţiile cerute de Piţurcă, vorbindu-se că fostul selecţioner a cerut, pe lângă achitarea la zi a salariilor fotbaliştilor, şi aducerea a trei jucători noi în Bănie, şi un procent din fiecare fotbalist de la Universitatea. În schimb, ar fi promis că, pe lângă pregătirea echipei, se va ocupa şi de atragerea unor sponsori la Ştiinţa. „Întâmpinăm probleme financiare mari, dar lipsa de rezultate a contat cel mai mult. Jocul arată din ce în ce mai greu. Sincer, nu am nici o soluţie. Poate o să-l sun pe Victor Piţurcă, dar cred că sunt şanse mici să vină“, a declarat Adrian Mititelu la Sport.ro. Acesta a mai dezvăluit că în vară a negociat, fără succes, cu Gheorghe Hagi.
Dacă discuţiile cu Piţurcă nu vor fi concretizate, alte variante pentru a prelua gruparea olteană ar fi Ilie Balaci, Sorin Cîrţu sau Fane Stoica. Ultimul, aflat şi în vizorul pandurilor, a mai preluat Universitatea într-o situaţie delicată, acum patru ani, şi a reuşit să redreseze echipa, fiind unul dintre antrenorii cu care se poate face un plan de bătaie pe termen lung.

Exit mobile version