5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWobay nu vrea să joace

Wobay nu vrea să joace

Leonezul a ratat meciul de aseară cu Timişoara, fiind exclus din lot deoarece s-a contrat cu oficialii olteni din cauza salariilor restante.

Întors cu întârziere la echipă, în această vară, după împrumutul la Aris Limassol (Cipru), Julius Wobay era una dintre speranţele echipei şi ale patronului Adrian Mititelu pentru sezonul actual. Însă, în loc să-şi ajute coechipierii, Wobay are meciul său cu clubul, anunţând că nu vrea să joace până nu-şi primeşte salariile restante. Despre această situaţie s-a scris şi zilele trecute, dar gruparea din Bănie a reacţionat printr-un comunicat. „Motivul pentru care acesta nu este folosit este cauzat de faptul că Wobay nu este pus la punct cu pregătirea fizică, după ce a ratat întregul stagiu precompetiţional cu echipa“, susţinea clubul Universitatea, în încercarea de a linişti apele. În zadar, pentru că scandalul a izbucnit din nou înaintea meciului cu FC Timişoara. Wobay l-a anunţat pe Mititelu că îşi vrea salariile restante. Aflat momentan în imposibilitate de plată, patronul Ştiinţei nu a putut satisface pretenţiile jucătorului, care ulterior a rămas pe dinafara lotului pentru meciul de aseară cu bănăţenii.

Vin banii la sfârşitul săptămânii

Surse din cadrul clubului Universitatea au confirmat ieri faptul că leonezul se află în conflict cu conducerea clubului din cauza banilor. „Wobay nu vrea să joace pentru că nu şi-a primit banii, deşi nu este doar el în situaţia asta. Restanţe sunt la toată lumea, la jucători, la antrenori sau alţi angajaţi ai clubului. Wobay este singurul care nu mai are răbdare, de parcă s-a născut într-o ţară în care se dau toţi banii la zi“, a spus un oficial al clubului. În plus, africanul profită de faptul că nu are în contract clauză prin care să fie plătit în funcţie de meciurile jucate. Astfel, în perioada în care este exclus din lot, îşi va primi salariul. Există totuşi speranţe că situaţia financiară a clubului se va îmbunătăţi. Conform unor angajaţi ai grupării din Bănie, patronul Adrian Mititelu a promis că pe 20 august va plăti salariile restante.
Tot din cauza banilor, Universitatea a rămas în beznă vineri, după ce compania de distribuţie a energiei electrice din Craiova a tăiat curentul la cantonamentul din Lunca Jiului preţ de câteva ore, a scris GSP. Conform aceleiaşi surse, la cantonament s-a aprins becul abia după ce oficialii clubului au promis că vor achita astăzi facturile restante, în valoare de 10.000 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

35 COMENTARII