14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBarca, învinsă în turul Supercupei Spaniei

Barca, învinsă în turul Supercupei Spaniei

În partida de pe „Ramon Sanchez Pizjuan“, Sevilla s-a impus cu 3-1 în faţa echipei catalane, care a fost alcătuită din rezerve.

FC Sevilla a învins sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa FC Barcelona, în prima manşă a Supercupei Spaniei, disputată pe stadionul „Ramon Sanchez Pizjuan“. Pentru FC Sevilla au marcat Luis Fabiano (‘62) şi Kanoute (‘73, ‘83), în timp ce pentru FC Barcelona a înscris Ibrahimovici (‘20).
FC Barcelona a folosit în acest meci în special jucători tineri, fiind lipsită de aportul campionilor mondiali din Africa de Sud. Pep Guardiola a aliniat următoarea echipă: Mino – Alves, Sergio Gomez, Milito (‘80, Adriano), Abidal – Maxwell, Keita, Oriol, Dos Santos – Bojan, Ibrahimovic (‘52, Messi).
Sevilla a jucat în următoarea formulă: Palop – Konko, Escude, Fazio, Dabo – Jesus Navas, Zokora, Romaric (‘45, Cigarini), Perotti – Renato (‘64, Kanoute), Luis Fabiano (‘70, Negredo).
Şi Kanoute, cel mai bun jucător al meciului cu Barcelona, a remarcat că la echipa catalană au evoluat mai multe rezerve şi este convins că meciul retur va fi mult mai greu.
„Le-au lipsit mulţi jucători, aşa că trebuie să fim atenţi în manşa a doua“, a spus atacantul Sevillei.
Meciul retur va avea loc pe 21 august, pe arena „Camp Nou“ din Barcelona.

Ibrahimovic a refuzat o ofertă „năucitoare“

Să notăm că jurnaliştii spanioli au informat că autorul golului Barcelonei din meciul de la Sevilla, suedezul Zlatan Ibrahimovici, a respins o ofertă de la Manchester City, prin care ar fi devenit cel mai bine plătit jucător din lume.
„Zlatan Ibrahimovici a decis să rămână la FC Barcelona şi să lupte pentru un loc de titular în echipa lui Pep Guardiola“, a scris cotidianul Sport. Sursa citată a adăugat însă că Ibrahimovici ar putea fi cedat la AC Milan, iar operaţiunea ar putea include venirea la catalani a lui Andrea Pirlo.
Cotidianul britanic The Sun a scris, vineri, că Manchester City, adversara echipei FC Timişoara în play-off-ul Ligii Europa, a făcut o ofertă absolut „năucitoare“ pentru atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici, cu un contract pe patru sezoane în care va câştiga 116 milioane de euro. Conform The Sun, Ibrahimovici ar deveni cel mai bine plătit jucător din lume, întrecându-i pe Lionel Messi de la FC Barcelona şi pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.
Miliardarul Mansour bin Zayed Al Nahyan, proprietarul grupării Manchester City, a luat legătura cu reprezentantul jucătorului, Mino Raiola, pentru a-l informa despre această ofertă fabuloasă. Potrivit The Sun, Ibrahimovici câştigă în prezent la Barcelona 11 milioane de euro, mai puţin de jumătate din 29 de milioane de euro cât ar câştiga la City.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS