16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Timişoara, avantajată de scandalurile de la Manchester City

FC Timişoara, avantajată de scandalurile de la Manchester City

Cu câteva zile înainte de partida de pe „Dan Păltinişanu“, portarul Shay Given şi atacantul Craig Bellamy au tulburat apele în lotul pregătit de Mancini, fiind nemulţumiţi de faptul că tehnicianul italian nu le asigură locurile în echipă.

Italianul Roberto Mancini, antrenorul echipei Manchester City, are mari probleme cu doi dintre jucătorii săi înaintea dublei manşe cu FC Timişoara, din play-off-ul Ligii Europa. Până la prima confruntare cu echipa bănăţeană, programată pe 19 august, pe stadionul „Dan Păltinişanu“, Mancini speră să aplaneze conflictul declanşat de portarul Shay Given şi de atacantul Craig Bellamy, cei doi fotbalişti ameninţând că vor părăsi clubul dacă nu sunt titularizaţi. Atât Given, cât şi Bellamy speră să aibă în zilele următoare o discuţie decisivă cu tehnicianul italian, iar în cazul în care nu vor cădea de acord, vor încerca să-şi caute alte echipe, profitând de faptul că piaţa transferurilor este încă deschisă.

Given nu acceptă concurenţa cu Hart

Shay Given, portarul internaţional irlandez al lui Manchester City, susţine că va părăsi clubul dacă nu este titularizat în acest sezon de către Roberto Mancini. Manchester City are doi portari de nivel internaţional, Shay Given şi Joe Hart, iar Mancini încă nu s-a hotărât cine va fi titularizat în noul sezon.
„Va trebui să aştept până sâmbătă, când managerul va anunţa echipa, pentru a vedea cine debutează în poartă la jocul cu Tottenham. Bineînţeles, sper să fiu titular. Dacă nu voi fi eu numărul 1, mă voi vedea cu conducătorii pentru a discuta despre viitorul meu şi cred că la fel va face Joe Hart, pentru că amândoi vrem să jucăm“, a explicat Given.
Internaţionalul irlandez, care este în vederile cluburilor Arsenal şi Fulham, a spus că are 34 de ani şi nu-şi mai permite să lustruiască banca de rezerve.
„Dacă nu voi fi titular, este un lucru bun că piaţa de transferuri este încă deschisă. Aş putea fi împrumutat pentru a reveni apoi şi a avea timp să văd ce voi face în continuare. Am 34 de ani şi am nevoie să joc“, a concluzionat Given.
În sezonul trecut, Joe Hart, care are 23 de ani, a fost împrumutat la Birmingham de către Manchester City, el revenind în această vară la clubul de care aparţine.

Bellamy ar putea renunţa la fotbal

Internaţionalul galez Craig Bellamy este alt jucător care agită apele în lotul lui Manchester City, el susţinând că s-ar putea retrage din activitate în cazul în care nu va fi folosit în acest sezon de tehnicianul Roberto Mancini.
„Cred cu adevărat că îmi pot aduce contribuţia la performanţele echipei. Însă, dacă nu voi fi inclus pe lista oficială de 25 de jucători pentru acest sezon, nu ştiu ce voi face. Orice este posibil. Aş putea să mă retrag sau să studiez opţiunile pe care le am. Simt că nu voi face parte din planuri la Manchester City. Antrenorul Roberto Mancini nu mi-a mai vorbit din februarie“ , a spus atacantul de 31 de ani.
Craig Bellamy a dezvăluit că a refuzat mai multe oferte de transfer, printre care una din Bundesliga, de la Wolfsburg, pentru că îi place foarte mult să joace pentru Manchester City.
„Este dificil, pentru că îmi face plăcere să joc la City, am arătat acest lucru în sezonul trecut. Însă sunt aici pentru a juca fotbal, astfel că trebuie să văd ce posibilităţi am. Rămân fără să joc până în ianuarie sau găsesc o echipă la care să evolueze? Am câteva piste şi am refuzat o ofertă de la Wolfsburg în această vară“, a menţionat atacantul galez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS