10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Tecău a confirmat

Doar Tecău a confirmat

Jucătorul de tenis Horia Tecău şi partenerul său de dublu, suedezul Robert Lindstedt, s-au calificat în optimile de finală ale turneului ATP de la Toronto, dotat cu premii totale de 2,43 milioane de dolari, notează Agerpres. Cei doi au trecut în primul tur de cuplul spaniol David Ferrer / Feliciano Lopez, cu 7-5, 4-6, 11-9, asigurându-şi un cec de 4.835 de dolari şi 90 de puncte ATP. În turul secund al competiţiei care face parte din circuitul Masters Series, Tecău şi Lindstedt vor întâlni perechea Mahesh Bhupathi (India) / Max Mirnîi (Belarus), cap de serie numărul 4.
Spre deosebire de Horia Tecău, Sorana Cârstea nu a reuşit să avanseze prea mult la puternicul turneu de la Cincinnati (SUA), dotat cu premii totale de două milioane de dolari. După două victorii lejere obţinute în calificări, târgovişteanca de 20 de ani a dezamăgit în primul tur, având o evoluţie ştearsă cu Sybille Bammer, austriaca impunându-se cu scorul de 7-6(5), 6-2.
Sorana Cârstea s-a ales cu 30 de puncte WTA în urma celor două victorii obţinute în calificările de la Cincinnati, turneu la care a participat şi anul trecut, când a ajuns până în optimile de finală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS