21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCîrţu: Pandurii să-mi plătească 150.000 de euro

Cîrţu: Pandurii să-mi plătească 150.000 de euro

Fostul antrenor al echipei Pandurii, Sorin Cîrţu, se află în litigiu cu gruparea gorjeană, care nu i-a mai plătit drepturile contractuale de la suspendarea sa, cu două etape înainte de final. „Sorinaccio“ nu şi-a reziliat contractul cu Pandurii nici până în prezent şi cere 150.000 de euro pentru a întrerupe înţelegerea.
„Am depus încă de săptămâna trecută un memoriu la comisii. Dacă nu au avut timp două luni să ne înţelegem, acum ne judecăm. Eu am venit la Târgu Jiu, am vorbit cu Pârvulescu şi i-am prezentat oferta mea, cam 48.000 de euro, iar după aia linişte totală. Acum, la comisii, dacă mi se va da dreptate, Pandurii ar trebui să-mi plătească în jur de 150.000 de euro“, a declarat Cîrţu pentru Gorj Domino. Chiar dacă echipa Pandurii a retrogradat sezonul trecut, Cîrţu vrea şi primă de obiectiv pentru rămânerea în Liga I.
„Locul 15, pe care au terminat pandurii sezonul trecut, nu s-a dovedit retrogradabil, ci iligibil! Deci, am dreptul şi la primă de obiectiv“, a spus Cîrţu. Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, a prezentat oferta lui Cîrţu de reziliere a contractului în Consiliul de Administraţie, dar nu a fost aprobată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS