5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportApostu: Ne dorim cu toţii să batem pe Dinamo

Apostu: Ne dorim cu toţii să batem pe Dinamo

Atacantul Bogdan Apostu (foto) promite suporterilor că Pandurii Târgu Jiu va arăta bine în meciul cu Dinamo, liderul la zi al Ligii I, şi că duminică nu vor pleca dezamăgiţi de la stadion.

„Municipalul“ din Târgu Jiu a fost mereu teren prielnic pentru Dinamo Bucureşti, care nu a pierdut niciodată în Gorj în Liga I. „Câinii roşii“ arată o formă de invidiat în debutul acestui sezon, având cinci victorii consecutive, dintre care trei în preliminariile Europa League, şi o medie de 3,4 reuşite pe meci, însă cifrele acestea nu-i sperie pe olteni. „Dinamo e pe val, traversează o perioadă foarte bună, au câştigat multe meciuri în ultima perioadă, dar şi noi promitem suporterilor noştri şi tuturor celor care vor veni să ne încurajeze că Pandurii vor arăta bine duminică seară. Sunt sigur că nu-i vom dezamăgi. Sunt mai multe echipe care au început campionatul bine, printre care şi Dinamo. Lucrul acesta nu poate decât să ne mobilizeze şi sperăm că ne vom ridica la nivelul lor şi că duminică seară, după meci, noi vom fi cei bucuroşi. Nu ne sperie că Dinamo a marcat 17 goluri, avem o apărare bună. Ne mobilizează disputele cu echipele mari, întotdeauna ne-au plăcut aceste meciuri. Ne dorim cu toţii să batem pe Dinamo, pentru asta ne pregătim, să obţinem cele trei puncte. Sunt sigur că dacă vom aborda partida cum am făcut-o cu Unirea Urziceni avem toate şansele să câştigăm acest meci“, a spus atacantul pandurilor, Bogdan Apostu. Pandurii nu a marcat deloc în acest sezon, însă jucătorii sunt hotărâţi să spargă gheaţa duminică. „Linia se trage la final, nu contează că nu am marcat în primele etape. Am înscris cu Urziceni, dar golul nu a fost validat. Decât să înscriem ca alţii trei goluri şi să primim cinci, mai bine să înscriem cu Dinamo unul şi să nu primim nici unul. Îmi doresc să marchez, ultima oară am marcat contra lor în primăvară, la Internaţional, sper să se întâmple şi duminică. Dar nu contează dacă marchează Apostu, mă consider un jucător de echipă, important e să câştige echipa“, a declarat Apostu.
Chiar dacă Dinamo pare vulnerabilă în apărare, încasând patru goluri în două etape, „câinii roşii“ dispun totuşi de jucători de valoare în compartimentul defensiv. „Cât joci la Dinamo înseamnă că eşti fotbalist bun. Sunt jucători buni în apărare, Moţi a jucat în Serie A, nu poţi să spui că nu are valoare. Au demonstrat-o şi în meciurile de până acum, nu au nici o înfrângere, va fi un meci greu, dar suntem pregătiţi pentru a face faţă celor de la Dinamo“, a afirmat atacantul oltenilor.  

Probleme de acomodare

Jucătorii transferaţi în bloc de la Internaţional Curtea de Argeş, înainte cu câteva zile de startul campionatului, acuză încă şocul mutării la Târgu Jiu. Nou-sosiţii fac eforturi să se acomodeze şi cer clemenţă în aceste prime etape. „Suntem jumătate de la Internaţional, jumătate de la Pandurii, ne numim Pandurii. Sigur că există probleme de omogenitate. Nu am jucat decât două meciuri împreună, unii sunt în urmă cu pregătirea fizică, dar avem antrenori buni, care ştiu să rezolve aceste probleme. A fost un şoc şi pentru noi că ne-am mutat atât de rapid. Miercuri, acum două săptămâni, făceam antrenament la Curtea de Argeş, iar vineri făceam antrenament la Târgu Jiu cu toţii. Am trecut peste asta, sigur că avem nevoie de o perioadă de acomodare, sperăm să o depăşim cât mai rapid. O victorie cu Dinamo ne-ar ajuta foarte tare“, a explicat Apostu.

Mejia, în probe o săptămână

Pandurii Târgu Jiu testează în această săptămână un atacant columbian, Cristian Mejia, jucător propus gorjenilor de Adrian Ilie. „Stă o săptămână, să vedem ce poate. Are 20 de ani, a făcut junioratul la Atletico Madrid“, a declarat tehnicianul Ionuţ Badea. Mejia va fi testat, probabil, şi în amicalul pe care Pandurii Târgu Jiu îl va susţine joi, de la ora 18.00, în compania echipei de Liga a III-a, Minerul Mătăsari, joc închis publicului şi presei, în care Badea doreşte să exerseze mai multe scheme în vederea jocului cu Dinamo Bucureşti.

Bilete cu preţuri rezonabile

Dacă în anii trecuţi oficialii clubului Pandurii scumpeau biletele înaintea jocurilor cu Dinamo, Steaua sau Craiova, acum preţul tichetelor pentru jocul de duminică va fi acelaşi ca în prima etapă. Cel mai ieftin bilet, la peluze, costă cinci lei, la tribunele I şi II – 15 lei, la tribuna 0 – 20 de lei, iar la tribuna VIP – 30 de lei. Biletele vor fi puse în vânzare începând de joi, între orele 16.00-20.00, la casa amplasată la stadionul „Municipal“, iar comercializarea lor va continua vineri, între orele 09.00 – 20.00, sâmbătă, între 9.00 – 20.00, şi duminică, în intervalul orar 9.00 – 19.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII