7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au remizat cu FK Bezanija Belgrad

Găzarii au remizat cu FK Bezanija Belgrad

Divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova a remizat joi seară, scor 2-2 (0-0), cu FK Bezanija Belgrad (locul patru în liga a II-a din Serbia), acesta fiind primul joc „amical“ susţinut în cantonamentul la Donji Milanovac. Elevii lui „Jerry“ Gane au început bine partida şi au trecut pe lângă deschiderea scorului în primul sfert de oră, când Alex Neacşa nu a reuşit să transforme în gol o lovitură de la unsprezece metri. La reluare, lucrurile au stat cu totul altfel, cu sârbii mult mai periculoşi în atac. „Găzarii“ au primit gol în minutul 50, dar au replicat imediat, prin Cătălin Niţă, care a finalizat cu gol două acţiuni personale (‘55, ‘64), „răsturnând“ rezultatul. Sârbii au egalat dintr-un penalti acordat în minutul 93, după ce în prealabil arbitrul îi eliminase pe Octavian Nicola şi Radu Barbu de la Gaz Metan CFR.
La finalul întâlnirii, „Jerry“ Gane s-a declarat mulţumit de evoluţia lui Ionuţ Pătrană şi compania, acuzându-l totodată pe arbitrul central de viciere de rezultat. „A fost un meci bun, cu o echipă puternică. Toţi jucătorii au evoluat bine, sunt mulţumit de ei. Singurul regret e reprezentat de faptul că arbitrul a influenţat rezultatul prin deciziile din finalul jocului: doi eliminaţi şi un penalti inventat“, a spus antrenorul formaţiei craiovene, care a început partida cu Ciucă – Firoiu, Barbu, Cruşoveanu, D. Rădoi – Neacşa, Irimescu, Rioşanu, Mitroi – Vigariu şi Trifu, iar pe parcurs i-a utilizat şi pe M. Neagoe, Roşianu, Nicola, Mirescu, Pătrană, Surugiu, D. Oprea, Niţă, Boroiban şi Yuki.
Gaz Metan CFR Craiova a perfectat încă două jocuri de verificare pentru săptămâna viitoare, primul fiind programat marţi seară, de la ora 20.00, când va întâlni tot o echipă din liga a doua din Serbia, cel de-al doilea vineri, parteneră de „joacă“ urmând să fie o grupare croată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS