10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoroşanu şi Cîmpeanu, semifinalişti

Moroşanu şi Cîmpeanu, semifinalişti

Atleta ieşeană Angela Moroşanu (24 de ani) s-a calificat în semifinalele probei de 400 de metri garduri din cadrul Campionatelor Europene de la Barcelona, după ce s-a clasat pe primul loc, cu timpul de 55 de secunde şi 11 sutimi, în calificările primei serii, informează Mediafax. Conform regulamentului, primele trei sportive din fiecare serie obţin calificarea directă în semifinale, care vor avea loc astăzi.
Şi Cătălin Cîmpeanu s-a calificat în semifinalele probei de 400 de metri, după ce a fost înregistrat cu timpul de 46 de secunde şi 17 sutimi, în calificările primei serii. Performanţa atletului român din prima serie de calificări, din cinci programate, a fost cea mai bună a carierei. Cătălin Cîmpeanu va lua startul astăzi în semifinale.
Prima medalie de aur a turneului final din Spania a fost cucerită ieri-dimineaţă de rusul Stanislav Emilianov, care a terminat proba de 20 km marş în 1h20’10”, fiind urmat de italianul Alex Schwazer (1h20’38”) şi portughezul Joao Vieira (1h20’49”).
Reprezentantul României în această probă, Silviu Casandra, s-a situat pe locul 15, fiind cronometrat cu timpul de 1h24’51”, un rezultat ce se înscrie în aşteptările delegaţiei noastre la această probă.
La startul probei de 20 km marş au fost prezenţi 27 de concurenţi, dintre care patru au abandonat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS