5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportManchester City îşi face echipă

Manchester City îşi face echipă

Patronul arab al lui Mancheter City a cheltuit mulţi bani cu echipa, însă aceasta nu a reuşit încă să ameninţe în mod serios poziţiile de dominaţie deţinute de Chelsea Londra şi Manchester United.
Şeicul Mansour a dat aproximativ 300 de milioane de euro pe transferuri din 2008 până în prezent, în această vară băgând adânc mâinile în buzunare. În intersezon, antrenorul Mancini i-a primit pe tavă pe Yaya Toure, David Silva, Boateng şi Kolarov, care au costat în total 93 de milioane de euro. La începutul acestei săptămâni, „cetăţenii“ au mai achiziţionat un jucător, Mario Balotelli de la Inter Milano. În schimbul atacantului de la campioana Italiei şi a Europei, Manchester City va plăti 30 de milioane de euro. Formaţia din Milano mai poate primi cinci milioane de euro în funcţie de evoluţia şi performanţele pe care le va avea Balotelli.
Conform presei italiene, Mario Balotelli a dat o petrecere de adio înainte de a semna contractul pe cinci ani cu Manchester City, unde va avea un salariu de patru milioane de euro pe sezon. Roberto Mancini, tehnicianul lui Manchester City, a recunoscut că şi l-a dorit în echipă pe Balotelli, ale cărui calităţi le cunoaşte încă de pe vremea când antrenorul italian o pregătea pe Inter Milano.
„Balotelli este unul dintre jucătorii pe care am dorit să-i transferăm cu orice preţ. În opinia mea, el are două calităţi: talentul şi vârsta. Eu vreau jucători capabili să joace mult timp la Manchester City“, a spus Mancini, care în noul sezon ar putea folosi următoarea formulă de echipă: Given – Richards, Boateng, K. Toure, Kolarov – Y. Toure, Barry – Balotelli, Tevez, Silva – Adebayor.
Conform presei britanice, şeicul Mansour intenţionează să realizeze transferul verii prin achiziţionarea atacantului spaniol Fernando Torres. Se pare că Manchester City a oferit 80 de milioane de euro pentru jucătorul lui Liverpool.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII