5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMandorlini: Oltenii ar trebui să se teamă

Mandorlini: Oltenii ar trebui să se teamă

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a susţinut vineri o conferinţă de presă, în care s-a referit la partida cu Universitatea Craiova, care se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul din Drobeta Turnu Severin. Tehnicianul italian susţine că nu-şi face griji din pricina declaraţiilor de revanşă ale oltenilor, avertizând trupa lui Aurică Ţicleanu că ar trebui să se teamă de forţa campioanei en-titre a României.
„Anul trecut am avut parte de meciuri grele cu Craiova. Nu ne este frică de ei şi nu cred că «frică» este cel mai potrivit termen. Ei ar trebui să se teamă de noi, pentru că suntem campioni. Este normal ca Universitatea să îşi dorească să câştige împotriva noastră. Trebuie să facem o partidă perfectă. Nu suntem încă recuperaţi total din punct de vedere psihic şi fizic după meciul din Supercupă“, a spus Mandorlini.
Antrenorul echipei clujene a anunţat că va deplasa în Oltenia 19-20 de fotbalişti şi a afirmat că jucătorii care nu prind lotul ori acceptă ideea, ori îşi pot căuta altă echipă.
„Şase jucători vor fi nevoiţi să rămână acasă. Le-am spus şi lor că nu este uşor să evoluezi la CFR. Este o decizie grea şi pentru mine. Dacă nu îi convine cuiva, este liber să plece! Bastos nu va face deplasarea la Craiova. A venit doar de două zile, nu ştiu când îl voi trimite în teren. Am văzut că este un mijlocaş bun, care poate juca pe toate posturile din linia mediană“, a mai spus italianul.
Mandorlini a ţinut să-şi clarifice relaţia cu atacantul Yssouf Kone, aflat pe picior de plecare după ce nu a prins nici lotul în partida din Supercupă, cu Unirea Urziceni. „Nu este nici o problemă între mine şi Kone, avem o relaţie bună. Eu fac alegerile în legătură cu alcătuirea echipei şi răspund pentru ele“, a precizat italianul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII