10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii îşi fac bagajele pentru Serbia

Găzarii îşi fac bagajele pentru Serbia

Elevii lui „Jerry“ Gane s-au „răcorit“ cu CS Apa Craiova, câştigând amicalul cu 5-1, iar acum se pregătesc pentru stagiul de la Donji Milanovac, unde vor avea parte de multe provocări.

Divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova a început să se pună la punct cu pregătirea fizică, fapt observat în timpul „amicalului“ de joi seară, cu CS Apa Craiova. Elevii lui „Jerry“ Gane (foto) au făcut mare risipă de efort în partida disputată pe „Extensiv“, câştigată cu 5-1 (2-0). Surpriza plăcută în disputa cu formaţia lui Victor Naicu a constituit-o japonezul Yuki Nakamura, autor a două goluri gândite (’5, ’13), şuturi bine plasate, din marginea careului din 16 metri. „Samuraiul“ a stabilit, de altfel, şi rezultatul pauzei, chiar dacă Boroiban a avut o bară în minutul 35, când a şutat violent din voleu, din marginea careului de 16 metri. La reluare, lucrurile au stat şi mai bine. Patrian Trifu a plasat balonul în poartă cu capul, după o fază creată de Ionuţ Mitroi şi Irinel Găman (‘58), ultimul reuşind să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor, după o incursiune finalizată ca la antrenament, driblându-l şi pe portarul Cojocaru.

Neagoe nu-l concurează pe Ciucă

Ultimele două goluri s-au marcat cu largul aport al portarilor. „Găzarul“ Alex Neacşa a şutat puternic de la 25 de metri central, dar, în ciuda faptului că toată lumea se aştepta la o intercepţie simplă, mingea i-a dat degetele peste „cap“ portarului Cojocaru, intrat după pauză (’60). Nici înlocuitorul lui Silvian Ciucă nu s-a dovedit prea inspirat la şutul lui Matei de la 30-35 de metri. Prins pe picior greşit şi mult prea ieşit din poartă, Mihai Neagoe, aflat în probe la formaţia de la „Depou“, a încercat să-i schimbe traiectoria balonului, dar a deviat-o în propria poartă (’72).
În partida disputată pe stadionul „Extensiv“, arbitrată de Cătălin Găman, Cristian Nicola şi Daniel Pătraşcu, „Jerry“ Gane a mizat pe următorii: Ciucă – Firoiu, Barbu, Cruşoveanu, Renţea – Vigariu, Rioşeanu, D. Rădoi, Niţă – Boroiban, Yuki, după pauză intrând şi M. Neagoe, Trifu, Nicola, Pătrană, Surugiu, P. Irimescu, Mitroi, Roşianu, I. Găman, Ştoiu, Neacşa şi Mirescu.
De partea cealaltă, „principalul“ CS Apa Craiova, Victor Naicu, a folosit următoarea formulă: Pârvan – Ciocan, Catană, Anuţa, Bătăiosu – Nedelea, Niţă, Relea, C. Marin – Bogoi, Crişan, pe parcurs evoluând şi Cojocaru, Stăncele, Grecu, Luncan, Mic, Bădoiu, Giubelan şi Matei.
Pentru formaţia de la „Depou“ acesta a fost al doilea şi, totodată, ultimul amical înainte de stagiul de pregătire de la Donji Milanovac, care va debuta luni şi în care elevii lui „Jerry“ Gane vor întâlni echipe din prima şi a doua ligă din Serbia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU