13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTamaş îl ajută pe Ibanez să se adapteze

Tamaş îl ajută pe Ibanez să se adapteze

De la transferul său la West Bromwich Albion, Gabi Tamaş s-a comportat ireproşabil, ca un adevărat profesionist. A luptat şi şi-a câştigat pe drept postul de titular, renunţând şi la tumultuoasa viaţă de noapte cu care era obişnuit pe când evolua la Dinamo. În această vară, gruparea din Birmingham a achiziţionat un nou fundaş central, spaniolul Pablo Ibanez, care a fost cumpărat de la Atletico Madrid, ibericul fiind considerat principalul contracandidat al românului pentru unul dintre cele două posturi din centrul apărării lui WBA, celălalt loc fiind ocupat de Jonas Olsson, care este vicecăpitanul echipei.
În ciuda acestui lucru, Tamaş încearcă să-l ajute pe Ibanez să se integreze în noua sa echipă. Managerul general al formaţiei West Bromwich Albion, Roberto Di Matteo, a dezvăluit că Gabriel Tamaş pare să vorbească „toate limbile din lume“ şi de aceea a putut să îl ajute pe Pablo Ibanez să se adapteze în Anglia. „Gabi l-a ajutat pe Pablo. Ei au stat împreună în cameră şi Gabi pare să vorbească toate limbile din lume, astfel că a putut să îl ajute pe Pablo“, a spus Di Matteo. Gabriel Tamaş a învăţat limba spaniolă în perioada în care a evoluat la Celta Vigo, în sezonul 2006/2007.
Pablo Ibanez a semnat, în iunie, un contract pe trei ani cu West Bromwich, după şase sezoane petrecute la Atletico Madrid. Tamaş a fost achiziţionat de West Bromwich Albion în ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS