14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCosmin Gîngioveanu, dorit în Grecia şi Spania

Cosmin Gîngioveanu, dorit în Grecia şi Spania

Internaţionalul de tineret Cosmin Gîngioveanu este singurul fotbalist pus de Mititelu pe lista de vânzare la solicitarea jucătorului, iar impresarul acestuia susţine că există interes din partea a trei echipe din Liga I din Europa.

Finanţatorul Universităţii Craiova a afirmat la o emisiune sportivă din Craiova că singurul jucător de vânzare este Cosmin Gîngioveanu, motivând că ar avea probleme. „Gîngioveanu a fost singurul jucător de vânzare, pentru că tot îmi cerea să îl las să plece, pentru că are impresia că cineva îi vrea răul“, a spus Mititelu, conform site-ului clubului alb-albastru.
Impresarul Florin Manea a explicat situaţia lui Gîngioveanu: „Sunt plecat din România şi pentru acest caz. Deocamdată însă nu am oferte concrete pentru Gîngioveanu. Sunt în discuţii cu mai multe cluburi din Europa pentru el, există interes din partea a două echipe din Grecia (formaţii bune) şi una din Spania (o echipă destul de mică), toate din prima ligă. Nu pot face alte declaraţii deoarece suntem în discuţii. Chestiunea care ţine în loc posibila plecare a lui Gîngioveanu este partea financiară, adică suma care ar trebui achitată clubului, plus contractul jucătorului. Este criză, probleme financiare sunt peste tot, aşa că lucrurile nu se pot rezolva aşa cum am vrea. Nu pot intra însă în detalii. Eu le-am comunicat cluburilor interesate preţurile, iar acum aştept răspunsuri. Poate primesc astăzi (ieri – n.r.), poate mâine, aşteptăm… Ar fi vorba de un împrumut, cu opţiune de cumpărare“.

Lung, Găman, Prepeliţă şi M. Costea, oferte din România

Vorbind despre ofertele pe care le-au avut jucătorii Universităţii, finanţatorul echipei a declarat: „Am avut în această vară multe oferte pentru jucători, Mihai Costea şi Prepeliţă – de la Cluj, Găman a avut o ofertă foarte mare de la Steaua. Lung şi Găman au fost în discuţii cu echipe din străinătate, dar îi voiau doar împrumut şi nu am acceptat, pentru că, dacă vinzi un jucător, trebuie să aduci şi altceva în loc“. Adrian Mititelu a spus că lotul Ştiinţei ar putea fi completat zilele acestea cu un jucător din străinătate, dar a evitat să-i pronunţe numele. „Zilele trecute l-am sunat pe Dănciulescu, i-am făcut o ofertă şi a rămas să mă sune, dar mi-a dat de înţeles că are o ofertă bună din străinătate“, a spus oficialul grupării alb-albastre.

Tudor arbitrează derbiul de la Turnu Severin

Bucureşteanul Alexandru Tudor a fost delegat ieri să arbitreze meciul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, programat sâmbătă, de la ora 18.00, în prima etapă a Ligii 1, pe stadionul „Municipal“ din Turnu Severin (în direct la Digi Sport). Alexandru Tudor a arbitrat cele două formaţii în partida din sferturile Cupei României disputată pe stadionul „Ion Oblemenco“, în noiembrie 2009, meci în care clujenii au câştigat cu 1-0 şi s-au calificat în semifinalele competiţiei la capătul unui meci în care elevii lui Eugen Neagoe au fost dezavantajaţi de „Brad Pitt“, acesta anulând un gol înscris de Florin Costea (‘10), iar apoi a validat reuşita lui Dubarbier (‘25) la o fază în care Traore, aflat pe direcţia balonului, era într-o poziţie de ofsaid.   
Tudor va fi ajutat sâmbătă de asistenţii Cristian Nica (Ploieşti) şi Aurel Oniţă (Constanţa), iar arbitru de rezervă va fi Marian Balaci (Turnu Severin). Observator la această întâlnire a fost delegat Nicolae Grigorescu (Timişoara).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII