22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEma şi Gojnea, în sferturi

Ema şi Gojnea, în sferturi

Jucătoarele de tenis Elena Bogdan şi Mădălina Gojnea au trecut cu bine de „pragul" optimilor de finală ale turneului ITF de la Aschaffenburg (Germania), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, informează Agerpres.

Craioveanca Elena Bogdan a ajuns în sferturi după ce a învins-o pe cehoaica Iveta Gerlova cu scorul de 6-3, 6-4 şi urmează să o întâlnească pe franţuzoaica Irena Pavlovic, a treia favorită a competiţiei. „Ema" continuă şi la dublu, unde alături de chilianca Andrea Koch-Benvenuto s-a calificat în semifinale, după 6-3, 4-6, 10-2 cu italiencele Evelyn şi Julia Mayr. Următoarele adversare ale cuplului Elena Bogdan / Benvenuto sunt australiencele Tammi Patterson / Olivia Rogowska, care au avut câştig de cauză în sfertul cu Elora Dabija (România) şi Stephanie Vogt (Liechtenstein), cu 6-1, 6-4.

În sferturile de simplu de la Aschaffenburg s-a calificat şi Mădălina Gojnea, care a dispus în optimi de Camila Giorgi (Italia), cu 6-2, 0-6, 6-4, urmând să întâlnească tot o italiancă, Julia Mayr, cap de serie numărul cinci.

O victorie frumoasă a obţinut Simona Halep şi tot în cadrul unui ITF, dar în Franţa, la Biarritz, turneu ale cărui premii se ridică la 100.000 de dolari. Constănţeanca a trecut în sferturile de finală de cehoaica Lucie Hradecka, a treia favorită, scor 6-3,7-5, iar în semifinale se va duela cu australianca Sophie Ferguson, a opta favorită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS