21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii intră în focuri

Pandurii intră în focuri

Pentru a se elucida asupra valorii unora dintre jucătorii veniţi în probe, antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Marius Baciu (foto), şi-a supus elevii unui joc-şcoală, disputat pe terenul din incinta stadionului „Municipal". Partida s-a disputat între două echipe formate din majoritatea jucătorilor aflaţi în pregătire cu lotul, scorul fiind egal, 2-2, golurile fiind marcate de Stromajer şi Rusu (autogol) în prima repriză şi Vranjes şi Fărcăşanu în partea a doua, notează site-ul oficial al grupării gorjene.

În prima echipă trimisă pe teren au evoluat jucătorii: Mingote – Popete, Tătaru, Chibulcutean, Deaconu – Militaru, Vezan, Dedu, Grecu – Voinea, Stromajer, iar în echipa a doua au jucat Livshit – Pleaşcă, Rada, Cardoso, Avramescu – Murgan, Pîrvu, Vranjes, Sancira – Arrieta şi Rusu. Au mai intrat pe parcursul jocului în ambele echipe: Bănică, Dobroiu, Stanciu, Mohora, Vlăduţi, Constantin, Bugiu, Basara şi Fărcăşanu.

Doar cinci jucători dintre cei 36 aflaţi în lot nu au fost folosiţi, Ghindeanu s-a antrenat separat la sala de forţă, în timp ce Hidişan, Orac, Tilincă şi Nalaţi s-au pregătit pe un teren alăturat în prima parte a jocului.

Pentru jucătorii gorjeni urmează şedinţe de pregătire mult mai intense în această săptămână, „principalul" Marius Baciu considerând că perioada de acomodare la efort este de domeniul trecutului: „Antrenamentele acestea sunt foarte importante pentru jucători pentru că au tentă de verificare pentru ceea ce se doreşte de la ei. Sunt şi o serie de teste fizice pentru a vedea exact fiecare jucător cam pe unde este cu pregătirea fizică. De luni (astăzi – n.r.) se intră într-un semi-cantonament pentru pregătire specifică, dimineaţa vom avea pregătire fizică, iar după amiaza tehnico-tactică".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS