16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClara şi Laurenţiu au spus da

Clara şi Laurenţiu au spus da


Handbalista de la Oltchim şi voleibalistul de la SCM-U Craiova şi-au unit sâmbătă destinele, după o relaţie care dura de mai bine de şapte ani.

 

E vremea nunţilor la Oltchim Râmnicu Vâlcea! După ce, pe 25 iunie, extrema Iulia Puşcaşu şi rugbistul Darie Curea au spus da în Capitală în faţa ofiţerului Stării Civile, la sfârşitul săptămânii trecute, interul Clara Vădineanu şi-a unit destinele cu voleibalistul craiovean Laurenţiu Vânătoru, care în această vară s-a transferat la formaţia locală SCM-U. Evenimentul a avut loc în Bănie. Vineri a fost programată cununia civilă, iar sâmbătă cununia religioasă şi petrecerea. Frumoasa Clara a ajuns la Biserica „Mântuleasa" într-o limuzină, purtând o rochie de mireasă cu trenă. Alături de ea au ţinut să fie prezente alte două blonde superbe din echipa Oltchimului, Ionela Stanca şi Iulia Puşcaşu. „Ele sunt cele mai bune prietene ale mele de la echipă şi au vrut să îmi fie alături atât la cununia civilă, cât şi la cea religioasă. Restul fetelor vor veni la restaurant. Vom petrece până dimineaţă, iar luni vom reveni la antrenamente", a spus Clara înainte să intre în biserică. Laurenţiu nu regretă că îşi vor amâna luna de miere până în vara viitoare: „Este riscul meseriei. Amândoi suntem sportivi şi înţelegem situaţia". Naşii cuplului au fost handbalista Anişoara Durac-Marcu şi soţul acesteia, Rodi. Anişoara-Durac Marcu, campioană mondială de tineret cu echipa României, este originară din Băileşti, la fel ca Ada Nechita, şi este cetăţean de onoare al oraşului doljean. La încheierea slujbei religioase, tinerii căsătoriţi, naşii şi nuntaşii au eliberat porumbei albi.

La sfârşitul acestei săptămâni, „galacticele" vor petrece iar, Iulia Puşcaşu urmând să facă şi cununia religioasă cu Darie Curea. Naşi vor fi Ionela Stanca şi soţul ei, Răzvan, coleg cu Darie la echipa de rugbi a clubului Dinamo Bucureşti.

 

Doi stranieri la SCM-U

 

După coordonatorul de joc Laurenţiu Vânătoru, echipa masculină de volei SCM-U Craiova a mai transferat doi jucători zilele trecute, de această dată străini. Este vorba despre libero-ul sârb Milos Gavrilovic (25 de ani), care a evoluat sezonul trecut la Torpi Târgu Mureş, şi despre Dmitri Vyazovskiy, un secund originar din Republica Moldova. La echipa antrenată de Dan Pascu ar mai putea fi legitimaţi săptămâna aceasta şi alţi jucători, dar oficialii craioveni nu le-au dezvăluit numele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU