10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPoloiştii au câştigat turneul din Rusia

Poloiştii au câştigat turneul din Rusia

Naţionala de polo a României a câştigat „Major Cup", desfăşurată la Moscova, după trei meciuri disputate în compania reprezentativelor Rusiei, Greciei şi Olandei, informează Mediafax. Tricolorii au fost învinşi doar în disputa cu Rusia, scor 6-10, pe olandezi reuşind să-i depăşească cu 15-9, iar pe greci cu 11-10. România a câştigat competiţia la golaveraj, în faţa Greciei, ambele cu câte patru puncte, cele două echipe fiind urmate de Olanda şi Rusia.

Turneul de la Moscova a fost o etapă în pregătirea pentru participarea la CM de la Oradea (27 iulie – 1 august), unde România face parte din Grupa A, alături de Iran, Australia şi Spania, şi la CE din Croaţia (29 august – 11 septembrie). La turneul final care va avea loc la Zagreb, România se regăseşte tot în Grupa A, alături de Muntenegru, Croaţia, Italia, Spania şi Turcia. Celelalte şase echipe participante la CE din Croaţia sunt Serbia, Ungaria, Germania, Grecia, Rusia şi Macedonia, în Grupa B.

Echipa României, antrenată de Kovacs Istvan şi Balanov Ladislau, va continua antrenamentele la Bucureşti şi Izvorani, dar posibil şi la Oradea. În programul de pregătire mai sunt prevăzute turneul din Spania (13-15 august), unde adversari îi vor fi ţara gazdă, Muntenegru şi Ungaria, şi cel din Slovacia, Cupa Dunării (20-22 august), unde va juca alături de echipa locală, Grecia şi Marea Britanie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS