Acasă Sport Ţicleanu a aterizat în Bănie

Ţicleanu a aterizat în Bănie

Noul antrenor al Ştiinţei a ajuns vineri dimineaţă în România, la prânz a luat masa şi a discutat problemele echipei cu patronul Adrian Mititelu, iar seara a făcut cunoştinţă cu jucătorii în cantonamentul din Lunca Jiului.

 

Aurel Ţicleanu şi-a încheiat conturile cu gruparea Al-Sahel (Kuweit) şi a ajuns vineri dimineaţă în Bucureşti, acolo unde l-au aşteptat soţia şi fiica sa. „Universitatea reprezintă ceva special pentru mine, un fenomen. Am rămas uimit de câte mesaje de încurajare am primit de la suporteri şi de la prieteni. Mi-am dat seama că această echipă rămâne foarte iubită. Craiova e probabil cea mai iubită echipă de la noi. Este destul pesimism, însă aşa a fost şi înainte de marile noastre meciuri cu Leeds şi cu Kaiserslautern. Până la urmă, a ieşit bine, de ce n-ar fi aşa şi acum?! Obiectivul l-am anunţat deja, vrem să jucăm un fotbal de calitate, aşa vor veni şi rezultatele. Nu ştiu ce a declarat Adrian Mititelu cu privire la implicarea lui la echipă. Mie mi-a spus altceva, că a învăţat din greşelile trecutului şi că, oricum, multe din câte s-au scris sunt legende. Nimeni nu m-a chemat vreodată la bine, numai la rău! Până acum m-am descurcat şi am reuşit să redresez echipele la care am fost. Oricum, mai jos de locul 13 nu se poate pentru această echipă. Am venit să ajut să facem paşi înainte. Aştept ca Florin Costea să revină cât mai curând la antrenamente. Mi-aduc aminte când eram copil că m-am accidentat şi eu la picior şi m-am dus la spital. Pe masa de operaţie l-am întrebat pe doctor dacă voi mai putea juca vreodată fotbal şi mi-a răspuns: «Stai liniştit, vei fi mai bun ca înainte!». Ăsta e şi mesajul meu pentru Florin", a declarat „Chiose", conform craiovamaxima.ro.

 

Presat de timp

 

Din Capitală a urmat drumul spre casă, la Craiova, unde Ţicleanu a avut timp doar să-şi lase bagajele şi să-şi tragă puţin sufletul. Apoi, la ora 14.00, a ajuns la club, unde s-a întâlnit cu patronul Adrian Mititelu. Discuţiile, la care au mai participat preşedintele Ion Geolgău şi directorul tehnic Sandu Tăbârcă, au durat aproximativ o oră şi s-au derulat în jurul echipei, sub toate aspectele: lot, program de pregătire, staff, obiectiv. Vineri seară, Ţicleanu a mers la cantonamentul din Lunca Jiului pentru a face cunoştinţă cu elevii săi. Nu a intrat pe teren, doar a supervizat antrenamentul condus de Sandu Tăbârcă, hotărând să nu urce în tren din mers, echipa urmând să încheie perioada de cantonament local sâmbătă. În aceste zile, „Chiose" va discuta mult cu viitorii săi colaboratori şi va urmări casetele cu pregătirea pe care au efectuat-o juveţii în această săptămână. Pentru a-l ajuta pe Ţicleanu, clubul a filmat o parte din antrenamentele efectuate zilele trecute de alb-albaştri. Aurică Ţicleanu îşi va intra serios în rol abia din cantonamentul de la Kaprun (Austria), care va începe pe 29 iunie. Stagiul austriac se va încheia pe 11 iulie, cu amicalul cu Juventus, care se va juca în Pinzolo, de la ora 17.30, conform site-ului oficial al clubului torinez. Pe lângă Ştiinţa, Juventus urmează să mai joace cu Al Nasr (Emiratele Arabe) şi Hamburg (în Germania).

Exit mobile version