11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTunurile pe suporteri

Tunurile pe suporteri

Adrian Mititelu lasă echipa la Severin sezonul viitor şi îi pune la colţ pe fanii cu care dialoghează pe propriul blog, considerând că ultraşii alb-albaştri merită cel mult o echipă precum Gaz Metan CFR Craiova.

 

Finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a anunţat că nici nu se gândeşte să readucă Universitatea în Bănie, deşi pentru sezonul viitor a apelat la trei nume mari, Lung, Geolgău şi Ţicleanu, care au scris istorie pe fostul „Central". „Oraşul Craiova nu merită să găzduiască meciuri în Liga I! Nu aţi ştiut să susţineţi echipa la greu. Nu i-aţi apreciat în vreun fel pe jucători. Aţi fost lângă echipă numai la bine. Nu aţi reacţionat în nici un fel la umilinţa la care ne-au supus Solomon şi gaşca lui. Aşa sunt oamenii, apreciază un lucru numai atunci când nu-l mai au!", le-a reproşat Mititelu fanilor alb-albaştri pe blogul său. Acesta a punctat încă o dată faptul că, fiind „o proprietate" a sa, poate face ce doreşte cu Universitatea. „Numele echipei aparţine societăţii în care îşi desfăşoară clubul activitatea! Este un drept! O proprietate! Noi am investit averea noastră în această societate. Noi suntem cei care suferim primii atunci când lucrurile nu merg! Este un adevăr! Trebuie să învăţaţi să acceptaţi această situaţie! Faptul că se numeşte FC Universitatea Craiova nu înseamnă că trebuie neapărat ca meciurile să le desfăşurăm în Craiova", a punctat patronul Universităţii. Acesta a refuzat „ofertele" unor suporteri, care i-au cerut să deschidă un cont pentru a ajuta clubul cu bani.

Apoi, Mititelu le-a transmis următorul mesaj clar celor care considerau că e păcat că pe stadionul „Ion Oblemenco", în locul Ştiinţei, ar putea evolua echipa de la Depou: „De ce păcat? Poate chiar asta merită oraşul. O echipă ca Gaz Metan CFR Craiova. Însă, ca să joace cineva acolo trebuie mai întâi să ne plătească nouă cheltuielile efectuate cu modernizarea, altfel nimeni nu ne poate evacua de acolo!".

 

Cardoso, subiect închis

 

În ceea ce priveşte transferurile, Mititelu a taxat „aerele" lui Cardoso, care declarase că mai bine rămâne la Pandurii, în Liga a II-a, decât să vină la Universitatea să lupte pentru salvarea de la retrogradare. „Cardoso e un subiect închis pentru Universitatea! Nu poţi emite numai pretenţii fără să ai şi minime obligaţii! La echipa noastră evoluează jucători grei, cu mare căutare şi cu o perspectivă deosebită şi care nu au făcut asemenea mofturi! Nu cred că există club în România care să-i accepte aerele acestui jucător! Nu ne mai interesează nici dacă se oferă să vină pe gratis!", a mai scris pe blog Mititelu, care a anunţat că Sorin Buşu va fi „unul dintre cei doi fundaşi stânga care se va bate pentru postul de titular". Zilele trecute, Sandu Tăbârcă, directorul tehnic al Ştiinţei, a spus că ar mai avea nevoie de un fundaş central şi un fundaş stânga. Adrian Mititelu le-a transmis însă fanilor să se bucure de jucătorii pe care îi are acum Universitatea şi a recunoscut că nu e dispus să scoată prea mulţi bani din buzunar pentru transferuri: „Bucuraţi-vă de Lung, Costea I, Costea II, Prepeliţă, Dănănae, Găman etc., jucători pe care îi doresc toţi granzii campionatului. Nu mai propuneţi nume de jucători care nu au loc la alte echipe sau cum e Moraes, foarte scump pentru oricine". Florin Costea, aflat la recuperare în Olanda după operaţia la genunchi suferită în primăvară, va fi apt sută la sută la sfârşitul lunii septembrie.

 

Ţicleanu, la fel de bun ca Balaci sau Sabău

 

„Nu aveţi dreptul să-l judecaţi înainte pe Aurel Ţicleanu, un om care a făcut foarte multe pentru fotbalul craiovean şi cel românesc. După zece etape o să vă convingeţi de valoarea sa ca antrenor. Va fi altfel faţă de experienţa din 1994. Ţicleanu este un bun pedagog, un extraordinar tactician, cunoaşte câteva limbi şi este legat de Universitatea. Ţicleanu ştie fotbal cât nu o să putem vedea noi în zece vieţi. Sunt convins că o să reuşească", a comentat Mititelu atunci când a fost întrebat despre numirea lui Ţicleanu ca antrenor principal la Ştiinţa. Mai mult, patronul oltenilor a precizat că nu crede că variantele Sabău sau Ilie Balaci ar fi fost mai bune decât soluţia „Chiose". Printre altele, Mititelu a dezvăluit că s-a implicat la echipă în trecut şi a anunţat că se va mai implica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

51 COMENTARII