21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFane Stoica şi telefonul de la miezul nopţii

Fane Stoica şi telefonul de la miezul nopţii

Presat de timp şi refuzat de Ioan Ovidiu Sabău, Adrian Mititelu a început să-l „curteze“ serios pe „Mourinho“, pentru că acesta cunoaşte foarte bine lotul alb-albastru, spre deosebire de sârbul Zoran Filipovici.

 

Cum zilele se scurg foarte repede, iar Universitatea Craiova trebuie să ştie foarte curând cu cine pleacă la drum, Adrian Mititelu a început să se grăbească în privinţa numirii antrenorului principal. Refuzul lui Ioan Ovidiu Sabău i-a dat planul peste cap finanţatorului, care şi-a orientat atenţia asupra lui Zoran Filipovici şi Ştefan Stoica. Conform surselor din cadrul clubului, sârbul a pierdut foarte mult „teren" în ultima vreme în faţa lui „Mourinho", care este susţinut intens de preşedintele de onoare al Ştiinţei, Corneliu Andrei Stroe. De fapt, la insistenţele celui mai mare conducător al Craiovei, Adrian Mititelu l-a sunat sâmbătă seară, foarte târziu, pe Fane Stoica, cei doi având ieri-dimineaţă şi o scurtă întrevedere. „Am spus-o şi repet, Universitatea are un loc special în inima mea şi ar fi o mândrie să o antrenez din nou. Nu depinde însă numai de mine. S-a discutat, într-adevăr, dar nu am stabilit nimic, încă negociem, ca să zic aşa. Eu mai am şi alte oferte, şi din Liga I, şi din străinătate, nu mă mai grăbesc, pentru că nu mai sunt aşa de tânăr. Am o vârstă şi nu-mi permit să mai fac greşeli, trebuie să cântăresc foarte bine orice decizie, pentru că este vorba de imaginea şi viitorul meu. Mă voi decide săptămâna viitoare, acum sunt la ţară, la Negoeşti şi mă relaxez", a spus Ştefan Stoica pentru GdS, nedorind să ofere mai multe amănunte.

Un apropiat al conducerii susţine că Fane Stoica evită să dea un răspuns concret pentru că nu a uitat „episodul" trecut, când a părăsit Ştiinţa pe uşa din dos, fiind nevoit să semneze condica de dimineaţă, alături de cumnatul său, Ştefan Crişan, care răspundea de pregătirea portarilor. În plus, „Mourinho" nu ar vrea să mai colaboreze cu Vlad Roşca, directorul sportiv al echipei craiovene şi cel mai bun „sfătuitor" al patronului, personaj pe care l-a „urecheat" în mandatul trecut chiar pe holurile FRF.

 

Mădălin Ciucă, foarte aproape de revenire

 

Dacă revenirea lui Fane Stoica la echipa care l-a lansat în cariera de antrenor este de 50 la sută, mult mai aproape de Ştiinţa pare să fie Mădălin Ciucă. Conform spuselor fratelui mai mic, Silvian, fostul fundaş central şi căpitan al alb-albaştrilor din perioada în care Universitatea a evoluat în „B" şi în primul sezon de Liga I este ca şi „rezolvat". „Mădălin s-a înţeles cu domnul Mititelu şi chiar cu «tata Jean» (Jean Pădureanu, preşedintele CA al Gloriei Bistriţa – n.r.) să revină la Universitatea. Craiova trebuie să plătească pentru el exact cu cât l-a dat, în jur de 120.000 de euro. Singura condiţie ca să se realizeze transferul este ca «tata Jean» să-i găsească un înlocuitor pe măsură. Aşa i-a spus, iar acum aşteaptă. «Mădă» se află în cantonament cu Gloria, dar abia aşteaptă să revină acasă şi să joace la Universitatea", a spus Silvian Ciucă pentru GdS. Altfel, la antrenamentul de sâmbătă şi-a făcut apariţia şi atacantul Ovidiu Stoianof, care a revenit la Craiova după ce i-a expirat împrumutul la Internaţional Curtea de Argeş, el mai având doi ani de contract cu Universitatea. „Bulgarul" are 25 de ani şi a fost anunţat de conducerea clubului că va face parte din lotul pentru sezonul 2010/2011, însă nu este exclus să fie folosit drept „monedă de schimb".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

23 COMENTARII