10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDouă eşecuri pentru handbaliştii craioveni

Două eşecuri pentru handbaliştii craioveni

Jucătorii de la CS Universitatea Craiova au pierdut la o diferenţă de zece puncte disputele cu Braşov şi Galaţi din cadrul turneului de la Bucureşti.

 

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova a pierdut ambele meciuri din cadrul turneului disputat la Bucureşti, în sala „Lucian Grigorescu". Turneul a fost organizat de Federaţia Română de Handbal (FRH) ca o măsură de precauţie în eventualitatea în care se va retrage vreo echipă din cele înscrise în Liga Naţională. Conform regulamentului, în urma turneului din Capitală „promovează echipa/echipele clasate pe locurile I, II sau III, în funcţie de numărul locurilor rămase libere în Liga Naţională, după expirarea termenelor de înscriere".

Jucătorii din Bănie, antrenaţi de Paul Stuparu şi Cătălin Popescu, au fost învinşi în ambele jocuri la aceeaşi diferenţă de scor, 10 goluri. Joi seară, CS Universitatea a fost depăşită de SCM Rom Cri Braşov, echipa care retrogradase din Ligă, cu scorul de 34-24 (22-11), iar vineri dimineaţă a fost învinsă cu scorul de 43-33 (22-20) de CS Universitatea Galaţi, formaţie care a câştigat seria A din Divizia A, dar care la barajul de promovare a fost depăşită de CSM Bucureşti.

 

Badea: Jucătorii parcă erau în vacanţă

 

Antrenorul Paul Stuparu a precizat că jucătorii craioveni au avut o evoluţie foarte slabă la acest turneu: „Nu am pe cine să remarc, poate pe Florin Pavel. În rest, toţi au jucat slab. În meciul cu Braşov au făcut o primă repriză catastrofală, iar în partida cu Galaţi am folosit aproape toţi jucătorii care au făcut deplasarea". Mult mai supărat s-a arătat Pavel Badea, preşedintele CS Universitatea Craiova: „Nu am văzut decât primul joc, cu Braşov, dar sunt dezamăgit de cum s-au prezentat handbaliştii noştri. Înţeleg că turneul era fără miză, pentru că nu se ştie sigur dacă va merge vreo echipă din cele trei în Liga Naţională, dar jucătorii noştri parcă erau în vacanţă. Total deconectaţi de la joc, lipsiţi de ambiţie. Eu am încercat să le ofer toate condiţiile, cantonament, masă şi cazare în locuri decente. Trebuia să lupte în primul rând pentru ei. Asta este, oricum consider că promovarea s-a ratat în disputele cu Oradea, de la Timişoara". Mai mulţi jucători importanţi din lotul craiovean sunt la final de contract, iar în perioada următoare, Badea împreună cu antrenorii vor analiza situaţia şi vor trasa un plan pentru sezonul viitor, în care echipa va evolua tot în Divizia A. În cadrul turneului de la Bucureşti mai este programat astăzi un meci, între SCM Rom Cri Braşov şi CS Universitatea Galaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU