12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSăgeată din Gabon pentru Universitatea

Săgeată din Gabon pentru Universitatea

Ştiinţa l-a transferat pe atacantul Antchouet, acesta efectuând ieri-dimineaţă vizita medicală.

 

Deficitari în ofensivă şi fără Florin Costea, care va lipsi şi la începutul noului sezon în Liga I, Universitatea a fost obligată să întărească atacul. Primul transfer s-a făcut luni seară, când în Bănie a ajuns gabonezul Henry Arnaud Antchouet Rebienot (31 de ani). Acesta a semnat pe un an, cu drept de opţiune pentru încă un sezon cu alb-albaştrii. Antchouet (1,72 m) vine de la Estoril (Portugalia), unde a fost coleg cu fostul atacant al Ştiinţei, Njock, şi a marcat cinci goluri în 19 partide. De fapt, camerunezul a intermediat acest transfer. Gabonezul a mai jucat de-a lungul carierei la Leixoes, Belenenses, Alaves şi Larisa şi are 46 de meciuri şi 15 goluri pentru naţionala Gabonului.

 

Va purta numărul 11

 

Craiovamaxima.ro a scris ieri, citând pagina personală de Wikipedia a fotbalistului, că în 2007, pe când juca la Larisa, Antchouet a fost depistat pozitiv cu cocaină şi a fost suspendat doi ani de federaţia din Grecia. Gabonezul este poreclit „Săgeata" pentru agilitatea lui.

Noul atacant al Ştiinţei va purta tricoul cu numărul 11. El a efectuat ieri-dimineaţă vizita medicală alături de juveţi şi a intrat în programul echipei. Alături de Henry Antchouet, la vizita medicală au mai fost prezenţi: Lung Jr., Mecea – portari; Dănănae, Buleică, Bărboianu, Barbu, I. Popescu, I. Găman, Buşu – fundaşi; Prepeliţă, Gogoşoiu, M. Roman, Ologu, Nicolae, Firţulescu, Gîngioveanu – mijlocaşi; Al. Piţurcă, Dina, M. Costea – atacanţi. În aceste zile sunt aşteptaţi în Bănie şi Julius Wobay, Spase Dilevski şi Valentin Iliev.

 

Hotoboc, în locul lui Merlier

 

Conform site-ului clubului, Hotoboc, fostul portar al celor de la Jiul, Poli Timişoara, Steaua, FC Arges, FC Prefab Modelu, a semnat ieri un contract pe un sezon cu Universitatea. Născut în decembrie 1978, la Târgu Jiu, Hotoboc a evoluat în ultimele şase luni la Minerul Lupeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII