10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar cu Ronaldo nu se poate

Doar cu Ronaldo nu se poate

Coasta de Fildeş 0

Portugalia 0

Stadion „Nelson Mandela Bay Stadium“ Port Elizabeth, 45.000 spectatori.

Coasta de Fildeş: Barry – Demel, Kolo Toure, Zokora, Tiene – Eboue (‘89, Romaric), Yaya Toure, Tiote – Gervinho (‘82, Keita), Dindane, Kalou (‘66, Drogba). Antrenor: Sven Goran Eriksson.

Portugalia: Eduardo – Ferreira, Alves, Carvalho, Coentrao – Deco (‘62,Tiago), Mendes, Meirelles (‘85, Amorim) – Ronaldo, Liedson, Danny (‘56, Simao). Antrenor: Carlos Queiroz.

A arbitrat: Jorge Larrionda (Uruguay).

Portugalia a început spectacolul devreme, în minutul 11: Ronaldo a trimis un şut superb de la aproape 30 de metri în bară! Chiar dacă lusitanii au fost la cârma jocului, punctând la capitolul posesie, tabela de marcaj nu s-a mişcat până la pauză, doar bara lui Ronaldo fiind cea mai mare ocazie a primei reprize, una în care africanii nu au reuşit nici un şut pe spaţiul porţii lui Eduardo. În repriza a doua, cei care au dominat la început au fost ivorienii, dar fără efect pe tabelă (ocazii: Gervinho ‘46, Kalou ‘53). Tot Portugalia a irosit o mare ocazie: Deco a centrat, dar Liedson nu a reuşit să înscrie cu capul din 7 metri!(‘51). Jocul s-a echilibrat, ambele formaţii au avut oportunităţi, dar cele mai mari ocazii de a marca le-au irosit elevii lui Eriksson în prelungirile partidei. Drogba, intrat pe teren în minutul 66, nu a fost inspirat în opt metri şi a centrat, deşi ar fi putut să trimită direct pe poartă, iar centrarea lui a rămas fără nici un rezultat (‘91). Întâlnirea s-a încheiat cu ocazia lui Keita, blocat în ultima clipă de un fundaş portughez.

Ronaldo a fost declarat jucătorul meciului de FIFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS