10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUite Popa, nu e... Popa!

Uite Popa, nu e… Popa!

Favorit să preia Pandurii, tehnicianul Ionuţ Popa ar fi trebuit să ajungă vineri la Târgu Jiu, pentru a negocia cu conducerea grupării gorjene, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. În cele din urmă, „Popică“ a anunţat că nu mai este interesat să preia banca tehnică a pandurilor. „Să nu mai scrieţi nimic de mine şi Pandurii, că tocmai am declinat oferta lor. Nu vreau să spun ce voi face, deocamdată mănânc grătare la mine pe terasă. Să vedem ce se întâmplă la Arad, dar nu am nimic sigur“, a spus Ionuţ Popa. Pe lista preşedintelui Marin Condescu se mai află însă şi alţi antrenori, printre care Petre Grigoraş, Fane Stoica şi Nicolo Napoli.

Eugen Pârvulescu, în conducerea pandurilor

Preşedintele clubului CSU Voinţa Sibiu, recent promovată în Liga a II-a, Eugen Pârvulescu, va fi cooptat în conducerea echipei Pandurii Târgu Jiu. „Luni (astăzi – n.r.) o să vin la Târgu Jiu, să stabilim exact ce voi face. Probabil voi prelua o funcţie executivă, dar mai întâi o să vorbesc cu domnul preşedinte (Marin Condescu – n.r.). În principiu, am bătut palma, mai sunt câteva detalii de pus la punct, după care vom stabili strategia pentru viitorul sezon“, a spus Pârvulescu. Acesta, fost arbitru, a fost ales în Comitetul Executiv al FRF pe unul din cele două locuri rezervate Ligii a III-a.

Scuze pentru retrogradare

Pandurii au terminat prost un campionat început foarte bine, fiind chiar lideri în etapa a doua. Condusă de Cîrţu, gruparea olteană avea deja 12 puncte după şase etape şi nici o emoţie în privinţa îndeplinirii obiectivului, locurile 6-10. Lucrurile s-au precipitat pe parcurs şi, după un retur execrabil (doar două victorii), Pandurii a retrogradat. „Ne cerem scuze suporterilor că s-a ajuns aici şi nu ne-am gândit niciodată că la finalul acestui sezon echipa va retrograda, mai ales după debutul bun din tur (…) Trebuie să strângem rândurile, să facem curăţenie în rândul jucătorilor şi să reîncepem munca. Nimeni nu ne va ierta dacă la anul nu vom repromova“, a declarat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi.

Săndoi: Ultimul sezon, lecţie pentru Pandurii

Tehnicianul care a promovat cu Pandurii Târgu Jiu în Liga I, Emil Săndoi, crede că experienţa acumulată de gorjeni în cei cinci ani de Liga I va conta în lupta pentru promovare: „Atunci când am reuşit eu promovarea cu Pandurii, această echipă nu era un nume, era pentru prima oară când se întâmpla asta, pe când acum s-a format deja o anumită experienţă în Liga I, care va conta mult în lupta pentru promovare. Ultimul sezon poate fi o lecţie pentru Pandurii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII