10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPopa aşteaptă oferta lui Condescu

Popa aşteaptă oferta lui Condescu

Petre Grigoraş, Ionuţ Popa şi Nicolo Napoli sunt tehnicienii râvniţi de cei de la Pandurii Târgu Jiu în tentativa de a reveni imediat în Liga I.

 

Conducerea clubului Pan-durii Târgu Jiu s-a orientat către antrenori cu experienţă chiar şi pe scena primei divizii cu care să atace obiectivul noului sezon de Liga a II-a, promovarea imediată în primul eşalon. Tehnicienii Petre Grigoraş, Ionuţ Popa şi italianul Nicolo Napoli sunt ţintele lui Condescu, neconfirmate însă oficial. „Discutăm cu doi antrenori români şi unul străin. Nu confirm nici un nume", a spus preşedintele pandurilor, Marin Condescu. Cunoscut ca un făuritor de echipe şi un descoperitor de tinere talente, Petre Grigoraş acuză probleme medicale care l-ar putea ţine departe de gazon pentru o vreme. Grigoraş s-a despărţit de Poli Iaşi cu câteva etape înainte de final, tocmai din această cauză. Ionuţ Popa a demisionat recent de la UTA şi are drum liber spre Pandurii, mai ales că Târgu Jiul este relativ aproape de Arad, oraşul său de baştină. Popa are avantajul de a cunoaşte seria a 2-a în care vor fi repartizaţi gorjenii şi nici nu ar refuza să antreneze în liga secundă. „Nu am cum să vin la Pandurii pentru că nu am primit nici o ofertă de la domnul Condescu. Singura dată când am discutat cu el a fost la meciul cu Poli Iaşi de la Târgu Jiu şi la Alba Iulia. Şi nici nu e cum a zis Condescu că nu aş veni la divizia B", a declarat Popa. Italianul Nicolo Napoli şi-a demonstrat calităţile de antrenor, însă are o imagine şifonată în urma deselor demiteri din motive disciplinare. Condescu tratează şi cu preparatori fizici, lusitanul Jose Vilaca fiind una dintre variantele agreate de şeful grupării gorjene.

 

Cardoso refuză Dinamo

 

Dat ca şi transferat la Dinamo, reprezentantul pandurului Alexandre Cardoso, Gabriel Gică Mucea, a negat faptul că fundaşul brazilian ar ajunge sub comanda lui Ioan Andone. „Cardoso nu a semnat nimic. Jucătorul este în vacanţă, în Brazilia, până pe 15 iunie, şi nu cred că se pune problema să semneze vreun contract, cu atât mai puţin cu Dinamo, acolo unde preşedintele Marin Condescu are o experienţă nu prea plăcută după cazul Ilie Iordache", a declarat Mucea pentru site-ul sportingorj.ro. Impresarul lui Cardoso nu exclude varianta ca brazilianul să continue la Pandurii Târgu Jiu şi în liga secundă dacă salariul său nu va fi diminuat prea mult. „Voi avea o discuţie cu preşedintele Condescu în zilele următoare în Portugalia şi atunci vom aborda şi situaţia lui Cardoso. Să vedem care este situaţia clubului, în ce ligă va evolua echipa, care va fi nivelul salariilor faţă de cele din liga I. Dacă jucătorul va avea un salariu asemănător cu cel din Liga I, este posibil să rămână la Pandurii", a mai spus Mucea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII