14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStângă, tot mai aproape de Energia

Stângă, tot mai aproape de Energia

După o nouă rundă de negocieri între conducerea echipei de handbal masculin Energia Pandurii Târgu Jiu şi selecţionerul Vasile Stângă, părţile par să fi ajuns la un consens şi tehnicianul să-şi continue munca la Târgu Jiu. „În principiu, tind să cred că ne vom înţelege. Totuşi, domnul Stângă trebuie să mai vină la Târgu Jiu, pentru a purta ultimele discuţii la obiect. Până acum dânsul nu a renunţat la unele pretenţii", a spus şeful secţiei de handbal, Gore Popescu.

Şi Vasile Stângă tinde să lase garda jos dacă Energia transferă trei jucători de valoare: „Se pare că sunt tot mai aproape de Energia. Mingea acum e la domnul Gore Popescu. Eu vreau trei transferuri şi sunt în discuţii cu unii jucători. Am înţeles că se mai vrea o discuţie cu mine, însă nu ştiu dacă am eu timp să vin la Târgu Jiu pentru că-s prins cu naţionala. Mai sunt şi unele discuţii la salariu, sârbii au plecat în vacanţă ştiind că vor avea un salariu mai bun la anul, însă între timp salariile au fost îngheţate. Nu ştiu dacă vor mai accepta să rămână la Energia".

Jucătorii buni refuză Energia

 

Jucătorii vizaţi de Stângă, steliştii Novanc şi Georgescu, nu sunt tentaţi să joace la Energia, astfel că gorjenii trebuie să se reorienteze pe piaţa transferurilor. „Pe Novanc nu-l interesează să vină la Târgu Jiu, spune că preferă să rămână la Steaua. Cu Georgescu sunt în discuţii, dar îl vrea şi Reşiţa, care licitează mai mult decât noi. Avem şi două variante de extremă dreapta. Un islandez şi pe Cian, de la Steaua, care e ofiţer şi nu ştiu dacă renunţă la armată", a spus Stângă.

Ocupanta locului trei în Liga Naţională, Energia Pandurii Târgu Jiu, doreşte să aducă trei jucători de valoare şi să renunţe la câţiva jucători, Vali Popescu, Mazilu, Filip şi Vukas, însă ultimul cuvânt în alcătuirea lotului îl va avea Vasile Stângă. „Filip a semnat în Israel cu o echipă de acolo, Macabi Rishon. Vukas mai are un an de contract. Mazilu e din Târgu Jiu. Să vedem dacă se reface, îi mai dăm un termen. Domnul Gore va decide în privinţa lui Vali Popescu", a comentat Stângă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS