Acasă Sport Iordănescu îi dă lecţii lui Lucescu Jr.

Iordănescu îi dă lecţii lui Lucescu Jr.

-

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a analizat prestaţia naţionalei României în meciul pierdut în faţa Ucrainei, cu 3-2, şi a spus că Răzvan Lucescu a greşit selecţia, mai ales că se bazează pe aceiaşi jucători precum predecesorul său, Victor Piţurcă.

„Nu sunt impresionat cu nimic de meciul de sâmbătă. Exceptând 10-15 minute din parcursul jocului, naţionala noastră nu a arătat nimic. În faza de apărare nu am arătat nici organizare, nici determinare şi nici un joc care să ne dea siguranţă. Şi golul doi a fost primit destul de uşor. Mi s-a părut incredibil că, atunci când Lobonţ a respins mingea, jucătorii noştri au aşteptat. Faza de atac a fost lentă, greoaie, previzibilă. De foarte multe ori s-au dat pase lungi fără o adresă precisă. Cele mai mari probleme au fost la mijloc. Aici Răzvan trebuie să găsească soluţii. Răzvan Lucescu trebuia să încerce mai demult jucători noi la naţională. M-am uitat la meciul de sâmbătă şi am constatat că Lucescu aduce aceiaşi jucători ca şi Piţurcă. Cu riscul de a pierde mai mult, Răzvan trebuia să grăbească primenirea lotului", a spus Anghel Iordănescu la GSP TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

Viorica Dăncilă, prima reacție după raportul MCV

Premierul demis Viorica Dăncilă a spus, după publicarea raportului MCV, că atunci când ”preşedintele României intervine în Justiţie, nu putem vorbi de...