17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPortugalia s-a făcut de râs

Portugalia s-a făcut de râs

Naţionala Portugaliei a început cum nu se poate mai prost pregătirile pentru Cupa Mondială din Africa de Sud, reuşind doar o remiză, scor 0-0, pe teren propriu, la Covilha, cu modesta naţională a Insulelor Capului Verde. De la lusitani nu au lipsit starurile Cristiano Ronaldo şi Nani, dar, cu toate acestea, echipa lui Queiroz nu a reuşit să penetreze apărarea adversă. „Nu sunt îngrijorat deloc, a fost doar un joc de antrenament", a spus Queiroz la final.

Portughezii vor mai juca pe 1 iunie împotriva Camerunului, tot la Covilha, iar apoi se va deplasa în Africa de Sud pentru a se obişnui cu clima de acolo. Pe 8 iunie este programat ultimul joc de verificare înaintea CM, cu Mozambic, la Johannesburg.

În jocul cu Insulele Capului Verde, Carlos Queiroz a folosit următoarea echipă: Eduardo – Paulo Ferreira (Miguel 68), Ricardo Carvalho (Ricardo Costa 45), Bruno Alves, Fabio Coentrao – Pedro Mendes (Tiago 56), Miguel Veloso (Raul Meireles 45), Deco (Danny 56) – Cristiano Ronaldo, Liedson (Hugo Almeida 45), Nani.

Republica Capului Verde este situată în arhipelagul omonim din regiunea Macaronesia din Oceanul Atlantic, în largul coastelor Africii de Vest şi are o populaţie de 418.000 de locuitori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU