5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au pierdut cu Silvania

Găzarii au pierdut cu Silvania

GM CFR Craiova 1

FC Silvania 2

Stadion „Depou“, spectatori 500.

Au marcat: Vigariu ‘37 / Dănilă ‘3, Petcuţ ‘43 (p).

GM CFR: Cojocaru – Firoiu, Nicola, Cruşoveanu, L. Preda – Mitroi, Irimescu, Rioşanu (‘57, Trifu), Surugiu (‘45, Niţă) – Yuki, Vigariu (‘75, D. Rădoi). Antrenor: Ionel Gane.

FC Silvania: Miron – Ianc, Mureşan, Crişan, Iuhas – Istvan, Villand, Brata, Puşcaş – Petcuţ, Dănilă. Antrenor: Marius Paşca.

Au arbitrat: Fl. Chivulete – C. Danşa, G. Dan.

După victoria cu Fortuna Covaci, care a adus liniştea în tabăra craioveană, Gaz Metan CFR a abordat partida de sâmbătă, cu FC Silvania, de pe teren propriu, cu câteva modificări în primul „11", dar cu aceeaşi notă optimistă. Pe teren, lucrurile nu au stat tocmai bine, formaţia din Şimleul Silvaniei a deschis scorul rapid prin Dănilă, atacantul oaspeţilor profitând de o eroare a portarului Cojocaru, debutant într-un meci de Liga a II-a (‘3). Elevii lui Ionel Gane au replicat imediat, dar asediul la poarta lui Miron nu a fost suficient de convingător, asta până în minutul 37, când Alin Vigariu a transformat în doi timpi o lovitură de la 11 metri şi a restabilit egalitatea. În finalul primei părţi, când jucătorii se gândeau mai mult la pauză, Florin Chivulete l-a „crezut" pe Ianc şi a acordat lovitură de pedeapsă, transformată cu precizie de Petcuţ (‘43).

La reluare, Gaz Metan CFR Craiova a dominat ostilităţile din teren, însă fără nici un efect pe tabela de marcaj, care a „îngheţat" la scorul de 1-2 în favoarea ardelenilor de la FC Silvania. „În acest sezon am pierdut multe puncte pe mâna portarilor. Să revii după ce iei gol în minutul 3 pe o gafă aşa de mare e greu. Sunt foarte supărat şi dezamăgit de unii jucători. Atacanţii nu şi-au creat ocazii, au fost lenţi, nu mi-au adus nimic pozitiv în joc. Marţi (mâine – n.r.) vom avea o şedinţă. Voi lua măsuri cu unii jucători. Toţi au avut o şansă în acest sezon, dar nu putem merge aşa la nesfârşit", a spus „Jerry" Gane la conferinţa de presă.

 

„A fost o victorie nemerită a Şimleului“

 

La fel de supărat ca antrenorul „Jerry" Gane a fost şi preşedintele clubului, Gheorghe Frăţică, acesta fiind convins însă că din sezonul viitor altfel vor sta lucrurile. „A fost o victorie nemeritată a Şimleului. Evoluţia oaspeţilor nu m-a impresionat. Am avut două greşeli de portar şi ei au profitat, dar noi am dominat 85 de minute. Ăsta este fotbalul. Sper să ne recuperăm punctele la Mioveni, etapa viitoare. Jucăm numai pe teren. Obiectivul este clasarea pe locurile 1-8", a spus preşedintele grupării de la „Depou" la Sport Total FM, citat de ligab.ro. „Suntem o echipă cu care, începând din anul viitor, formaţiile de top vor avea probleme. Antrenorul Jerry Gane dă credit jucătorilor tineri din echipă. Am avut foarte mulţi jucători sub 22 de ani. Neacşa, Firoiu şi Roşianu sunt jucători la loturile naţionale. Anul trecut l-am avut pe Râmniceanu, cu siguranţă vor mai apărea jucători tineri care vor cocheta cu loturile naţionale", a completat Gheorghe Frăţică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU