10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu: Nu e vina jucătorilor!

Condescu: Nu e vina jucătorilor!

Sorin Cîrţu a fost acuzat voalat de preşedintele pandurilor, Marin Condescu, că ar fi vinovat pentru eşecul oltenilor în Giuleşti, 1-0 pentru Rapid.

 

Pandurii nu este capabilă să rămână în lupta pentru salvarea de la retrogradare, chiar dacă rezultatele indirecte îi sunt favorabile. În Giuleşti, gorjenii au dat un nou „recital" al neputinţei, iar Rapidul a profitat, câştigând la limită, scor 1-0, dar meritat, printr-un gol al lui Săpunaru marcat în minutul 86. Drama pandurilor a continuat şi sub Podul Grant. Lipsa condiţiei fizice este scuza invocată de antrenorul Cîrţu şi pentru eşecul cu Rapid: „Iarăşi minutul 86. Suntem condamnaţi. Ne dăm autogol la Mediaş, luăm gol în minutul 90 cu Iaşi, iar acum tot aşa. Când un scor îţi este în avantaj din minutul 85, te gândeşti să-l menţii. Nu am ce să le reproşez băieţilor. Nu-mi imput nimic în ceea ce priveşte munca. Şi mâine aş face la fel dacă ar fi să o iau de la capăt. În două luni nu poţi să pui la loc ce trebuia să faci altădată. Starea lor de antrenament este la un anumit nivel. Este un adevăr, cădem pe finalul meciurilor. Nu avem pregătirea fizică necesară. Din cauza oboselii am făcut şi greşelile care au venit pe presiunea mare a Rapidului".

 

„Teo Crăciunescu ne-a persecutat“

 

Antrenorul oltenilor se consideră persecutat de arbitrajul lui Teo Crăciunescu, fiul naşului său, Ion Crăciunescu. Teo nu a acordat penalti gorjenilor în minutul 22, la scorul de 0-0, după un henţ al lui Săpunaru în propriul careu. „Am doi arbitri pe care nu-i vreau, Crăciunescu şi fiul lui Constantin. Teo, când mă arbitrează, mă persecută. E inadmisibil să nu vezi un henţ", a tunat Cîrţu.

 

Cîrţu, vinovat

 

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a lăsat să se înţeleagă că antrenorul Sorin Cîrţu ar fi vinovat pentru prestaţia foarte slabă a pandurilor din meciul cu Rapid.

„Am jucat jalnic. Nu e vina jucătorilor de data asta", a spus Condescu.

Lui Cîrţu i s-ar putea reproşa tactica falimentară cu un singur atacant, în condiţiile în care Pandurii avea nevoie disperată de victorie, folosirea obsesivă a unor jucători ca Vranjes, Orac sau Nalaţi şi destabilizarea emoţională a echipei. Chiar dacă echipa păstra şanse de salvare după jocul cu Poli Iaşi, Cîrţu a declarat că nu mai crede în realizarea obiectivului, exprimându-şi totodată regretul că a acceptat să revină la Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS