10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Avizi de puncte

Fortuna Covaci – GM CFR Craiova

Stadion „Fortuna“, astăzi, ora 18:00.

Formaţii probabile:

Covaci: Constantinescu – Gălan, Hecsko, I. Cătălin, Purda – Lungu, Străuţ, Trandu, Crişan – Steop, Mohamed. Antrenor: Remus Steop.

GM CFR: Râmniceanu – Firoiu, Irimescu, Cruşoveanu, L. Preda – Surugiu, T. Stanciu, Rioşanu, Neacşa – Trifu, Vigariu. Antrenor: Ionel Gane.

Vor arbitra: M. Bordean – Fl. Hâncă, F. Tunyogi.

După pauza forţată de săptămâna trecută, pricinuită de retragerea CFR-ului Timişoara, divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova se va deplasa astăzi la Covaci, pentru duelul cu Fortuna, programat de la ora 18.00. Elevii lui Ionel Gane privesc încrezători această confruntare, mai ales că au şansa de a urca un loc în clasament în cazul unei victorii, ţinând cont de faptul că CS Otopeni are toate şansele să piardă în deplasarea de la Mioveni, cu Dacia. „Urmează o săptămână importantă, cu două meciuri grele: miercuri la Covaci, apoi în weekend cu Şimleul. Trebuie să abordăm cu maximă atenţie aceste partide, pentru că nu suntem sută la sută salvaţi de la retrogradare. La Covaci, băieţii trebuie să aibă o cu totul altă atitudine faţă de cea arătată în ultimul meci din deplasare, de la Oradea. Cu Silvania trebuie să fructificăm la maximum avantajul terenului propriu pentru un final de campionat liniştit. Nu am probleme de lot înaintea acestor jocuri", a spus antrenorul formaţiei de la „Depou", „Jerry" Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS