14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCîrţu: Aici sunt nişte deconturi!

Cîrţu: Aici sunt nişte deconturi!

Sorin Cîrţu crede că Dumnezeu a întors spatele pandurilor şi aceştia plătesc un fel de decont prin retrogradare.

Neşansa şi lipsa pregătirii fizice sunt două scuze invocate de Sorin Cîrţu după remiza, 1-1, cu Poli Iaşi, rezultat care a „ucis" speranţele de salvare ale pandurilor. „Mi-au pierit şi mie entuziasmul şi încrederea. Ce să fac după o lună de pregătire? Să-i fac pe jucători să alerge mai bine? Să fac pregătirea fizică într-o lună? Nouă ne-au fost superioare toate echipele din punctul ăsta de vedere. S-a pierdut mult la acest capitol. Odată se putea, acum nu se mai poate!", a spus Cîrţu. Acesta este deranjat şi de desele suspendări şi accidentări ale elevilor săi, generate tot de lipsa pregătirii fizice, dar şi de neşansa din ultimele jocuri: „Unii joacă un meci, apoi stau, iar aceste suspendări nu sunt întâmplătoare, sunt generate tot de neputinţă. Ce s-a întâmplat cu Poli Iaşi sunt nişte deconturi. Probabil şi Dumnezeu îţi întoarce spatele şi-ţi aduce suferinţa asta".

 

Cardoso: Noi, jucătorii, suntem de vină

Alexandre Cardoso (foto) susţine că vina pentru situaţia grea a echipei aparţine celor care au intrat pe teren de-a lungul acestui sezon. Cardoso, suspendat pentru meciul de luni din Giuleşti, mai crede că echipa sa se poate salva cu condiţia ca Pandurii să câştige cu Rapid: „Avem şanse. Dacă avem încredere, câştigăm la Rapid. Noi toţi suntem de vină pentru locul ocupat de Pandurii în acest moment (locul 15 – n.r.). Cine a fost pe teren? Noi, jucătorii!".

Afectat de semieşecul cu Poli Iaşi, brazilianul a ieşit de pe teren plângând, iar la cabine i-a „reproşat" fostului său coechipier, Viveiros, că s-a găsit tocmai atunci să prindă şutul de zile mari de la golul egalizator. „Nu a mai dat niciodată un astfel de gol şi nu cred că mai dă în viaţa lui. Am avut ghinion", a spus Cardoso.

 

Rada şi Pleaşcă, convocaţi la Naţionala Under 20

 

Ionuţ Rada şi Marian Pleaşcă vor rata jocul pe care Pandurii Târgu Jiu îl dispută luni, de la ora 21.45, în Giuleşti, cu Rapid Bucureşti, cei doi tineri fotbalişti din lotul grupării gorjene trebuind să onoreze convocarea pentru lotul naţional Under 20 al României ce va disputa un turneu în Portugalia, în perioada 10-15 mai. Cei doi jucători urmează să se prezinte la lotul naţional pregătit de Emil Săndoi sâmbătă, 8 mai, la ora 12.00, la Centrul Naţional de la Mogoşoaia. Marian Pleaşcă a debutat în Liga I la Bistriţa, în timp ce Rada nu a primit încă botezul primei ligi. Ambii ar fi putut lua loc pe banca de rezerve în Giuleşti, mai ales că Pandurii sunt descoperiţi pe posturile de fundaş central stâng şi fundaş stânga, acolo unde Rada ar fi putut fi o soluţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII