24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDaniel Niculae ar putea juca la AS Monaco

Daniel Niculae ar putea juca la AS Monaco

Fotbalistul român, al cărui contrat cu Auxerre va expira la finalul acestui sezon, este pe lista jucătorilor cu care formaţia din Principat doreşte să-şi fortifice atacul.

 

Prestigiosul cotidian L’Equipe a scris că atacantul român Daniel Niculae, al cărui contrat cu gruparea AJ Auxerre va expira la finalul acestui sezon, este pe lista jucătorilor cu care formaţia AS Monaco doreşte să-şi fortifice blocul ofensiv pentru sezonul următor. „Nico" se numără printre cei trei atacanţi dintre care gruparea din Monaco va alege două vârfuri de atac pentru sezonul următor. „În mare parte, AS Monaco şi-a trasat liniile în vederea transferurilor estivale. Prioritatea este achiziţionarea a doi atacanţi, o cerinţă a antrenorului echipei, Guy Lacombe. Pentru asta, conducătorii echipei AS Monaco au identificat trei nume: Mauro Boselli, Dieumerci Mbokani şi Daniel Niculae", a precizat sursa citată.

În opinia jurnaliştilor de la L’Equipe, Niculae are şanse mari să ajungă la AS Monaco, deoarece, la finalul sezonului, va deveni jucător liber de contract. „Boselli pare o pistă serioasă. Acum câteva zile, agentul său ne-a spus dorinţa jucătorului argentinian de a evolua în Franţa. Fotbalistul de 24 de ani a făcut un sezon foarte bun în culorile echipei Estudiantes La Plata. Al doilea jucător, Mbokani, atacantul vedetă al echipei Standard Liege, a avut un sezon mai puţin reuşit. În ceea ce îl priveşte pe Daniel Niculae, statutul său de jucător liber atrage mai multe cluburi. Şi, după cum se întâmplă adesea în aceste situaţii, gruparea AS Monaco s-ar putea orienta spre cea mai ieftină variantă de transfer", a notat cotidianul din Hexagon.

AS Monaco se situează pe poziţia a noua în Ligue 1, cu 50 de puncte acumulate în 34 de partide, şi a pierdut, sâmbătă, finala Cupei Franţei, fiind învinsă de Paris Saint-Germain, cu scorul de 1-0, după prelungiri.

 

Atacantul român este nehotărât

 

Daniel Niculae evoluează la Auxerre din 2006, când a fost transferat de la Rapid Bucureşti. Potrivit presei franceze, de serviciile românului mai sunt interesate formaţiile germane Eintracht Frankfurt şi FC Köln, precum şi gruparea franceză Nancy.

Atacantul român susţine că, deocamdată, studiază ofertele de transfer, dar nu a exclus posibilitatea să rămână la AJ Auxerre. „Nu ştiu încă unde voi evolua sezonul următor. Totuşi, încă nu mi-am planificat vacanţa, deoarece eu nu voi merge în vacanţă înainte să ştiu ce voi face sezonul viitor. O plecare a mea e posibilă, dar nimic nu e decis", a precizat internaţionalul român.

Cotidianul L’Equipe a anunţat ieri că Daniel Niculae a suferit o ruptură la coapsa dreaptă şi nu va mai putea evolua până la finalul acestui sezon. Atacantul român s-a accidentat vineri, în timpul meciului cu Olympique Marseille, scor 0-0. El a fost supus, la începutul acestei săptămâni, unui RMN, în urma căruia s-a constatat că are ruptură la coapsă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS