21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii vor să câştige

Găzarii vor să câştige

Gaz Metan CFR Craiova şi-a propus să aibă continuitate şi să termine acest sezon într-o notă pozitivă. Un prim test pentru îndeplinirea acestui obiectiv va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, la Oradea, cu FC Bihor, meci din cadrul etapei a 27-a. „Încercăm să obţinem o victorie la Bihor sau să plecăm neînvinşi de acolo, pentru că în acest retur am obţinut un singur punct în deplasare, la „U" Cluj, în prima etapă, şi avem nevoie de un rezultat bun. Nu sunt probleme de lot, nu sunt accidentaţi, a revenit şi Daniel Oprea, care a fost accidentat mai grav. De arbitraj mă tem. Se greşeşte foarte mult, dar nu neapărat cu rea-intenţie. S-a întâmplat să fim şi avantajaţi, şi dezavantajaţi, dar de cele mai multe ori am avut de suferit, am luat multe cartonaşe galbene şi roşii nemeritat", a spus „Jerry".

„Eu port mereu discuţii cu băieţii şi le-am spus că nu suntem salvaţi de la retrogradare din punct de vedere matematic şi trebuie să mai luptăm. În plus, eu îmi doresc să terminăm în primele opt echipe din serie, aşa că bătălia abia acum începe. Suntem pe locul şase în clasament, iar totul depinde numai de noi. Trebuie să avem un joc bun, rezultate pe măsură şi dacă vom termina pe locul şase va fi o performanţă pentru noi, ţinând cont că suntem nou-promovaţi", a completat Ionel Gane.

 

„Până acum ne-am înţeles“

 

Întrebat despre viaţa extrasportivă, „Jerry" Gane a afirmat că în cadrul echipei sale nu sunt fotbalişti cu probleme. „Jucătorii mei au voie să meargă la discotecă, dar nu în cursul săptămânii. Chiar îi îndemn să meargă sâmbăta sau duminica să se distreze, pentru că e nevoie de un moment de relaxare. Nu accept să meargă în timpul săptămânii, pentru că ei au un program dificil şi un regulament de ordine interioară care nu le permite să depăşească ora 22.30. Sunt şi controlaţi, dar până acum nu am avut nici un fel de probleme. Nu numai randamentul de la antrenament înseamă să fii profesionist, ci şi ceea ce faci după şedinţa de pregătire. Degeaba te antrenezi bine dacă nu ştii să-ţi dozezi energia prin odihnă sau o masă bună. Asta dacă faci performanţă. Merge şi câte un pahar de vin roşu la masă, chiar e indicat, dar nu mai mult. Trebuie să faci de toate cu măsură, pentru că sportivii au o viaţă specială faţă de ceilalţi oameni", a punctat „Jerry" Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU