8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCornel Frăsineanu n-are milă de Ştiinţa

Cornel Frăsineanu n-are milă de Ştiinţa

Fost jucător al Universităţii, Frăsineanu a afirmat că Internaţional îşi doreşte sâmbătă victoria, iar el ar vrea să marcheze două goluri în poarta oltenilor.

 

– Internaţional Curtea de Argeş este situată pe un loc periculos, iar Craiova nu îşi mai permite paşi greşiţi, aşă că meciul de la Turnu Severin este, în acest context al evitării retrogradării, unul de şase puncte, nu? Vor fi şi scântei sâmbătă pe terenul de joc?

– Este foarte clar că această întâlnire este, pentru ambele echipe, una de şase puncte. Prevăd un meci foarte deschis. Ne dorim victoria. Şi Craiova, şi noi am pierdut în etapa trecută, aşa că ambele formaţii vor să-şi recupereze din pierdere.

– Presupun că ai urmărit meciurile Universităţii Craiova din acest campionat. Care ar fi plusurile şi minusurile Craiovei?

– Nu ştiu ce să zic. Aş vorbi despre ultima perioadă. S-a accidentat golgheterul Florin Costea şi de atunci nu prea mai are cine să înscrie goluri pentru Ştiinţa! La Universitatea sunt mulţi copii, jucători fără experienţă competiţională. S-a văzut asta şi în ultimul meci al Ştiinţei pierdut acasă, acest 1-4 cu campioana din 2009, Unirea Urziceni. Jucătorii olteni au ieşit de multe ori la ofsaid, dar unul…hăis şi altul cea! N-au ştiut, n-au experienţă.

– Ce te mai leagă de Universitatea Craiova?

– Păi, ce ar mai putea să mă mai lege în acest moment de Universitatea? Sunt jucător sub contract cu Internaţional Curtea de Argeş şi vreau să-mi fac treaba cât mai bine la echipa mea până la vară.

– Deci, ai vrea sâmbătă să dai un gol Universităţii Craiova?!

– Şi două! Sunt jucător profesionist şi, repet, trebuie să ajut echipa mea.

 

Ştiinţa nu merită doar locul 11

 

– Cum ţi s-a părut acest campionat?

– Foarte strâns, ca să zic aşa. De exemplu, toate echipele de la locul 10 în jos ar putea avea probleme. Încă nu se poate spune că există vreo echipă care poate fi sigură că a scăpat de grijile retrogradării.

– Aş reveni asupra subiectului Universitatea Craiova, echipă la care ai cunoscut consacrarea…

– Nu aş vrea să fac prea multe comentarii înaintea acestui meci de sâmbătă. Mi-am spus punctul de vedere. Rămâne acum să vedem ce se va întâmpla pe terenul de joc. Ştiţi cum se spune, să învingă cel mai bun!

– O întrebare generală, ca să zic aşa: cum îţi explici faptul că Ştiinţa, în ultimii ani, cu excepţia sezonului trecut, se zbate în mediocritate, având ca obiectiv evitarea retrogradării?

– E păcat de Ştiinţa. Nu prea ştiu ce se întâmplă la Craiova. După părerea mea, Universitatea Craiova nu merită să fie pe locul acesta modest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII