22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTamaş a înscris pentru WBA

Tamaş a înscris pentru WBA

Fundaşul român Gabriel Tamaş a marcat un gol în partida pe care echipa sa, West Bromwich Albion, a terminat-o la egalitate luni, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu formaţia Crystal Palace, într-un meci din etapa a 45-a a ligii a doua din Anglia.
Crystal Palace a deschis scorul prin autogolul lui Steven Reid, în minutul 17, însă Gabi Tamaş a egalat patru minute mai târziu, cu o lovitură de cap imparabilă, de la şase metri. Internaţionalul român a suferit o accidentare spre finalul primei reprize, însă şi-a revenit şi a continuat jocul până la final. Pentru Tamaş, acesta a fost al doilea gol reuşit la West Bromwich Albion, echipă cu care a promovat deja în prima ligă engleză. Să remarcăm că, în minutul 60, fundaşul român a dat o pasă excelentă, de peste 50 de metri, către Bednar, însă acesta din urmă a ratat singur cu portarul advers.
După disputarea a 45 de etape din liga secundă engleză, West Bromwich Albion ocupă locul doi în clasament, cu 90 de puncte, şi este promovată în Premier League. Pe prima poziţie se situează Newcastle United, cu 99 de puncte, locul al treilea fiind ocupat de Notthingam Forest şi de Cardiff City, ambele cu 78 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS