7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho s-a luat de Ştefan Radu

Mourinho s-a luat de Ştefan Radu

Tehnicianul este nemulţumit că românul de la Lazio nu a fost lăsat pe tuşă două etape după ce l-a lovit pe Perotta cu capul şi crede că există o conspiraţie împotriva lui Inter.

 

Antrenorul portughez Jose Mourinho de Inter Milano s-a revoltat după ce fundaşul lui Lazio, românul Ştefan Radu, nu a fost suspendat după ce l-a agresat pe jucătorul Romei, Simone Perotta. Radu a fost implicat în busculada de la sfârşitul derbiului capitalei Italiei, disputat săptămâna trecută, şi i-a aplicat o lovitură cu capul în figură lui Simone Perotta. Arbitrul întâlnirii nu a observat incidentul petrecut pe teren după fluierul final, dar nici Comisia de disciplină a Ligii Profesioniste italiene nu s-a sesizat în acest caz.

Mourinho susţine că Radu trebuia suspendat minimum două etape şi acest lucru nu s-a întâmplat tocmai pentru ca românul să poată juca împotriva Interului în runda a 36-a din Serie A.

„Pe Radu, cu toate că a comis o infracţiune gravă, nu l-au suspendat două etape deoarece, peste două săptămâni, urmează să joace cu Inter. Campionatul italian este distractiv şi reprezintă o experienţă de viaţă pentru mine", a declarat Mourinho.

Tehnicianul lusitan a fost surprins şi de faptul că Francesco Totti, căpitanul lui AS Roma, rivala lui Inter în lupta pentru titlul de campioană în Serie A, a scăpat doar cu o amendă de 20.000 de euro după gesturile provocatoare făcute la finalul jocului cu Lazio.

„Pe mine m-au suspendat trei luni şi mi-au dat şi o amendă de 15.000 de euro pentru un singur gest cu mâna. Este incredibil!", a adăugat cel supranumit „The Special One".

 

Românul, urmărit de Manchester City

 

Prestaţia bună a lui Radu din acest sezon l-a determinat pe Roberto Mancini, antrenorul lui Manchester City, să-l treacă pe lista de achiziţii pe care a înmânat-o patronilor grupării engleze.

Tabloidul The Sun a anunţat miercuri că Manchester City a oferit 40 de milioane de lire sterline pentru jucătorii Benficăi Lisabona, Angel di Maria şi Oscar Cardozo, iar, ieri, pe lista arabilor miliardari care deţin clubul a apărut şi Ştefan Radu.

Consilierul lui Mancini, Carlo Cancellieri, a declarat că românul este un jucător pe placul antrenorului lui City şi că l-a monitorizat în ultimele săptămâni. Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, englezii ar fi dispuşi să-i plătească lui Lazio o sumă de aproximativ zece milioane de euro. Cancellieri a mai spus că l-a auzit inclusiv pe Claudio Ranieri, antrenorul formaţiei AS Roma, vorbind laudativ la adresa lui Ştefan Radu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII