10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLung senior: Silviu a fost vânat!

Lung senior: Silviu a fost vânat!

Tatăl portarului titular de la Universitatea susţine că arbitrul a premeditat eliminarea fiului său, declarat cel mai bun jucător al Ştiinţei la Vaslui.

 

Silviu Lung Jr. a fost desemnat de fanii alb-albaştri cel mai bun jucător al Craiovei în victoria de la Vaslui. Acesta a câştigat cele mai multe aprecieri din partea fanilor, portarul grupării oltene reuşind să închidă poarta Ştiinţei cu câteva intervenţii de excepţie. Pe site-ul oficial al clubului, Silviu Lung Jr. a fost votat de 28 la sută dintre suporteri, în timp ce pe locul doi s-a clasat Gângioveanu, cu 19 la sută din voturi. Evoluţia în atac, dar şi paradele din poartă în ultimele minute l-au propulsat pe Mihai Dina (11 la sută) pe locul trei în topul ultraşilor. Debutantul Ionuţ Popescu (10%) şi Ştefan Bărboianu (7%) au ocupat locurile următoare, în timp ce Alex Victorio Piţurcă, care a marcat golul de trei puncte al Universităţii, s-a clasat abia pe locul şase, cu şase la sută din voturi. „Mă bucur că a primit aprecierile fanilor, dar nu vreau să comentez prestaţia lui Silviu, pentru că sunt destui care pot face asta. Eu aş putea fi subiectiv, ca părinte, de aceea am un pact cu el să nu vorbesc despre cum apără fiul meu", a spus, ieri, Silviu Lung senior. Acesta a comentat şi eliminarea lui Silvică din minutele de prelungire, fiind mâhnit de cele întâmplate.

„Situaţia eliminării putea fi evitată, dar nu de Silviu, ci de arbitru. Nu scrie nicăieri în regulament că portarul trebuie să fugă să repună mingea repede în joc. În plus, Silviu aştepta ca adversarul să iasă din careu, urmând ca unul dintre fundaşi să degajeze. Silviu a fost vânat!", a completat actualul antrenor cu portarii de la Pandurii Târgu Jiu.

 

Dragomir supervizează Ştiinţa

 

Cu Merlier în poartă şi Bălace revenit în formula de start, dar fără Lung Jr., Iliev şi, posibil Dilevski, Universitatea se gândeşte doar la victorie în partida cu Unirea Urziceni. Meciul va avea loc duminică, pe stadionul „Municipal" din Severin, unde Ştiinţa speră să adune din nou 20.000 de spectatori. Oficialii grupării din Bănie au pus deja de ieri biletele în vânzare pentru această întâlnire, preţul rămânând neschimbat: cinci lei la peluze, zece lei la tribuna a II-a, 15 lei la tribuna I şi 30 de lei tribuna 0. Posesorii de abonamente pentru stadionul „Ion Oblemenco", sectoarele A Lux şi B, vor primi o invitaţie personalizată pentru meciul de la Severin cu condiţia să se prezinte cu abonamentul la sediul clubului din Craiova.

Partida Universitatea Craiova – Unirea Urziceni va fi supervizată de Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Acesta se va afla pentru a doua oară pe „Municipal", după ce pe 1 decembrie 2009 a participat la inaugurarea arenei de la malul Dunării.

Pandurii joacă vineri, iar Ştiinţa – sâmbătă

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul rundei cu numărul 30. Pe 1 mai (sâmbătă), Universitatea Craiova va juca acasă, pe terenul stadionului „Municipal“ din Turnu Severin, meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, partidă ce se va disputa de la ora 15.00, în direct la GSP TV. Cealaltă formaţie olteană din Liga I, Pandurii, se va deplasa la Bistriţa. Jocul Gloria Bistriţa – Pandurii Târgu Jiu din cadrul acestei etape se va disputa vineri, 30 aprilie, de la ora 17.00, şi va fi transmis în direct de postul de televiziune GSP TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII