Investiţiile la stadionul „Municipal“, în pericol

Autori


Primarul din Târgu Jiu nu mai este dispus să investească în modernizarea stadionului „Municipal“, dacă Pandurii va retrograda.

 

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu, în parteneriat cu primăria, intenţiona ca la finalul acestui campionat să înceapă procesul de modernizare a „Municipalului", lucrările vizate fiind schimbarea suprafeţei de joc şi aducerea peluzelor mai aproape de teren, însă rezultatele slabe ale echipei au întârziat demararea acestor investiţii. Un timp s-a vehiculat mutarea echipei la Motru pentru ultimele etape ale acestui sezon, însă, în acest campionat, cu siguranţă nu va mai fi pusă în practică această idee. Edilul-şef al oraşului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, este precaut şi nu mai vrea să investească în stadion atâta timp cât salvarea de la retrogradare nu este certă. „Trebuie să vedem ce se întâmplă, să ne salvăm şi apoi împreună vom putea discuta şi despre modernizarea bazei. Dacă nu ne vom salva, nu are rost să mai investim în modernizare", a spus Cârciumaru. Primăria Târgu Jiu a început deja lucrările pentru construirea unui teren de fotbal la Preajba, localitate componentă a oraşului Târgu Jiu, dotat şi cu pistă de atletism, unde pandurii pot efectua antrenamentele.

 

„Trebuia adus Cîrţu mai repede“

 


Edilul Cârciumaru, prin intermediul Primăriei Târgu Jiu, unul dintre asociaţii clubului Pandurii, îşi asumă vina pentru parcursul slab al echipei din acest sezon. Una dintre greşelile pe care şi le impută este aducerea lui Liviu Ciobotariu şi, mai ales, debarcarea târzie a acestuia. „Suntem toţi dezamăgiţi, primar sau cetăţean al Târgu Jiului, pentru că s-a investit mult în baza sportivă şi susţinerea sportului. Pe ultima sută de metri trebuie să ne mobilizăm, să strângem rândurile în jurul echipei şi să ne salvăm. S-a greşit mult, atunci când s-a luat o decizie pripită prin aducerea lui Liviu Ciobotariu. Nu are nici experienţa şi nici calităţile pentru antrenor de prima ligă. Trebuie adus Sorin Cîrţu (foto) mai repede. Şi cu acest antrenor în tribună altele erau rezultatele la Pandurii", a declarat Cârciumaru.

 

Oraşul Târgu Jiu merită echipă în prima ligă

 

Salvarea de la retrogradare este încă posibilă, iar pentru a păstra Pandurii Târgu Jiu în Liga I toţi cei care iubesc fotbalul au datoria să dea o mână de ajutor. „Să ne implicăm pe ultima sută de metri toţi, conducere, antrenori, jucători şi spectatori, să fim lângă echipă. Împreună ne putem salva pentru că este păcat de baza sportivă, de atmosfera care există aici în jurul echipei. Suntem printre puţinele oraşe din ţară care avem în prima ligă fotbal, handbal şi baschet. Merită oraşul să aibă o echipă în prima ligă. Consider că pentru oamenii de aici şi baza sportivă, Târgu Jiu merită o echipă în prima ligă de fotbal. Avem 100% şanse să rămânem. E un obiectiv realist", a declarat primarul. Cârciumaru avertizează conducerea clubului ca pe viitor să fie mai atentă la transferuri, făcând referire, voalat, la uşurinţa cu care Pandurii s-au despărţit de Piţurcă, Iordache şi Vasilache. „Trebuie să facem mai mult pentru creşterea propriilor jucători şi să fim mai atenţi în ceea ce priveşte efectuarea transferurilor. Cred că trebuie schimbaţi unii jucători. Asta a simţit-o şi a văzut-o şi preşedintele Condescu. Trebuie să fim mai atenţi în ceea ce priveşte aducerea jucătorilor, dar şi acordul pe care îl dăm celor care pleacă", a afirmat Cârciumaru.Comenteaza acum

3 Comentarii

  1. Cristi said:

    Cartu are experienta la retrogradari, ultimele doua echipe de le-a antrenat le-a si retrogradat!!! Pe F.C.National si ce echipa avea si pe Dacia Mioveni! La timisoara nu a facut nimic, slab ca antrenor! Pandurii nu au nici o sansa cu acest antrenor!

  2. gigi said:

    Baaaaaaaa, Scartu este expert in retrogradari, acum mi-a spus mie ca a venit cu un scop, trimis de Netoiu, care? SA RETROGRADEZE PANDURII, ECHIPA DE TOATA JENA.

  3. daniel said:

    bravo gigi.asa e scartu de abia astept sa ajunga in divizia b sa scapam dracu de ei si sa ramana acolo pandurii tarani si toti de la echipa panduriilor sa vina la craiova ca sa castigam campionate

Alte stiri

23 mai 2019

Incendiu la o casă din Târgu Jiu

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp la o casă din cartierul târgujian Iezureni. La fața locului se deplasează două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Din primele informații furnizate de pompieri, nu există victime.

Sumarul ediției de joi, 22 aprilie 2010

Actualitate

» Fabrica de şomeri
» Magistraţii din Galaţi cer arestarea consilierului Gubandru
» Suntem pe locul cinci în lume la atacuri de phishing
» Adopţia, un angajament pe viaţă
» Baschet (m): SCM-U Craiova a învins CSM Oradea, scor 76-69
» Craiova: Încătuşaţi de judecătorie, eliberaţi de tribunal
» „Dulăii“ lui Blaga, în control la IPJ Dolj
» Cum au trecut prin criză rezidenţialele din Craiova
» Profesorii doljeni au semnat că vor grevă, apoi au boicotat-o
» Craiova: Acord româno-american pentru medicină
» Constelaţia Hamlet străluceşte la Craiova
» Concurenţa va investiga participanţii la licitaţiile trucate

Local

» Românii au mers mai puţin la film anul trecut
» Fără disponibilizări în sănătate
» Azi rămânem fără apă
» Incendiu în Parcul petrolier Slăvuţa
» Recurs pentru arestarea lui Roşianu
» Scurte ştiri

Dolj

» Continuă vaccinarea copiilor
» Greva profesorilor dă peste cap bacalaureatul
» Craiovenii nu renunţă la uleiul comestibil uzat

Gorj

» Criminalul şi iubita sa minoră, trimişi în judecată
» Tată acuzat că şi-a violat fiicele de 3 şi 11 ani

Sport

» Armata Craiova s-a retras
» Investiţiile la stadionul „Municipal“, în pericol
» Pentru cine tragi sforile, Mircică?
» Lung senior: Silviu a fost vânat!
» Inter i-a liniştit pe extratereştri
» Atletico Madrid vrea în finală
» Larouche e mândru de Lucian Bute
» Spadasinii craioveni, opt medalii
» Rossi se reprofilează
» Să vină vacanţa!
» Încă o şansă de supravieţuire

Bani & Afaceri

» Infractorii, trimişi mai repede în judecată
» Codul de procedură fiscală, armă cu două tăişuri
» 1.600 de locuri de muncă la Târgul Angajatori de TOP
» Noi condiţii pentru producătorii agricoli
» Proiectul de lege de revizuire a Constituţiei, la Consiliul Legislativ
» Taxe pentru drumuri de piatră şi pământ
» 480 de joburi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă
» Elevii doljeni oferă soluţii tinerilor cu dizabilităţi intelectuale
» Student la Automatică, pasionat de artă
» Voluntar pentru o săptămână

Magazin

» Fereşte-te de radar!
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Picătura de cunoaştere
» Bancul zilei
» Vremea în Oltenia

Opinii

» Regenerarea capitalismului şi demnitatea umană – o relaţie imposibilă?

Top